Smart koppling: Jobbile Tid & Arbetsorder

Jobbile Tid & Arbetsorder icon

Jobbile Tid & Arbetsorder

0.0(0 st)
26-50 företag använder

Full koll, enkelt och snabbt

Jobbile är en enkel tjänst för tidrapportering och arbetsorder via mobil och surfplatta. Du får koll på företagets alla jobb och timmar på ett och samma ställe.

Jobbile app ger dig tillgång till all nödvändig jobbinformation och fungerar även utanför mobilt täckningsområde. Rapporterade timmar och artiklar sammanställs i ett webbgränssnitt

Ta hjälp av planeringskalendern i webben eller skapa jobb direkt i appen på väg mellan kunder. Oavsett arbetssätt sammanställs tidrapporter och fakturaunderlag automatiskt i samma stund som rapportering görs.

Varje anställd har i appen överblick på sina jobb och timmar. Till varje registrering kan en anteckning göras som kan tas med på fakturan.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Genom denna integration förenklar och snabbar du upp din fakturering eftersom du har uppgifterna till fakturan sammanställda i samma stund som jobbet utförs. Till Fortnox Lön kan Jobbiles tidrapport importeras direkt via fil.

I Jobbile samlas all tid och andra kostnader som tillhör jobbet i ett fakturaunderlag. Via Jobbiles webbgränssnitt skickas fakturaunderlaget över till Fortnox Fakturering där faktura skapas och hanteras vidare.

Kundregistret sammankopplas och artiklarna från Fortnox kan läggas in direkt på jobbet i Jobbile.

Läs mer på Jobbile's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.