Smart koppling: TruePAD by Kassacentralen

TruePAD by Kassacentralen icon

TruePAD by Kassacentralen

4.7(3 st)
101-200 företag använder

Enkel molnbaserad kassa

TruePAD är ett molnbaserat kassasystem. Använder du TruePAD i en trådlös kortterminal med touchskärm har du en helt mobil kassa med kvittoskrivare. Programmera och ta ut rapporter smidigt via TruePAD Web Admin, var du än är.

Ha en sömlös integration till bokföringen. Få rapporterna direkt in i bokföringen och glöm allt manuellt arbete. Dessutom kan du välja att lägga till fakturering direkt från kassan. Spara tid, arbete och papper!

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Dagsrapporter skickas automatiskt in i Fortnox vid uttagen Z-rapport i TruePAD. Aktivera enkelt integrationen i TruePAD Web Admin, fyll i bokföringskonto för respektive försäljningsgrupp och glöm allt manuellt arbete.

Läs mer på Kassacentralen i Skåne AB's hemsida

SPARA TID, ARBETE OCH PAPPER!

  • Automatiska dagsrapporter till bokföringen vid uttagen z-rapport i TruePOS
  • Fakturera direkt från kassan och få in följesedeln automatiskt i bokföringen
  • Gemensamt synkat fakturakundregister och artikelregister

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.