Smart koppling: Magento 2 av SYNKA+

Magento 2 av SYNKA+ icon

Magento 2 av SYNKA+

5.0(4 st)
0-25 företag använder

Synka Fortnox med Magento 2 av SYNKA+

SYNKA+ automatiserar bokföringen mellan Fortnox - Magento 2 för att ni ska spara massa tid, dels för själva företaget men även för er redovisningsbyrå. Skaffa er SYNKA+ och driv tillväxt på riktigt. Vill du prova kopplingen? Testa utan bindningstid.

SYNKA+ har en färdig koppling mellan affärssystemet Fortnox och Magento 2 som automatiserar kund, kundfaktura, ordrar, samt har olika regler/inställningsmöjligheter för att hantera detta. Ni kan synka priser + lager smidigt samt göra avstämningar automatiskt exempelvis mot Svea, Klarna eller andra betallösningar. Stöd för automatiskt returflöde samt delkredit finns. Nya OSS (One Stop Shop) finns det stöd för utan extra kostnad. Tillgång till support + on-boarding ingår i priset vid köp av SYNKA+ och vi hjälper med det hela vägen. Kontakta oss vid frågor/funderingar.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Ni kan förvänta er att det skapas upp produkter, ordrar, kunder, kundfakturor och att detta också då bokförs om man önskar det genom inställningarna i SYNKA+ med olika regler/inställningsmöjligheter. När det görs en retur i Magento 2, så skapas det upp en kreditfaktura i Fortnox för ordern. Behöver du gå tillbaka i bokföringen för att synka ordrar tidigare månader? SYNKA+ har stöd för detta, hör av dig, så berättar vi mer. Saknar du några inställningar? Hör av dig, så löser vi det!

Läs mer på KodAkuten AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.