Smart koppling: WooCommerce av SYNKA+

WooCommerce av SYNKA+ icon

WooCommerce av SYNKA+

5.0(8 st)
0-25 företag använder

Synka Fortnox med WooCommerce av SYNKA+

SYNKA+ automatiserar bokföringen mellan Fortnox - WooCommerce för att ni ska spara massa tid, dels för er själva som företag och även er redovisningsbyrå. Skaffa er SYNKA+ och driv tillväxt på riktigt.

SYNKA+ har en färdig koppling mellan affärssystemet Fortnox och WooCommerce som automatiserar kund, kundfaktura, ordrar, samt har olika regler/inställningsmöjligheter för att hantera detta. Ni kan synka priser + lager smidigt samt göra avprickningar automatiskt exempelvis mot Svea Checkout, Klarna Checkout eller många av våra andra betallösningar som vi har stöd för. Sker det dessutom en retur skapas det kreditfaktura automatiskt eller delkredit av en order så har SYNKA+ stöd för det. Nya OSS (One Stop Shop) finns det stöd för utan extra kostnad.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Ni kan förvänta er att det skapas upp produkter, ordrar, kunder, ordrernummer, kundfakturor och att detta också då bokförs om man önskar det genom inställningarna i SYNKA +med olika regler. När det görs en refund i WooCommerce, så skapas det upp en kreditfaktura i Fortnox för ordern. Behöver du gå tillbaka i bokföringen för att synka ordrar tidigare månader? SYNKA+ har stöd för detta, hör av dig, så berättar vi mer. Saknar du några inställningar? Hör av dig, så löser vi det med SYNKA+

Läs mer på KodAkuten AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.