Rapportering/Analys

Smart koppling: LEANalyser

LEANalyser icon

LEANalyser

LEANalyser main image

LEANalyser är analysverktyget som gör det möjligt för dig som CFO eller annan beslutsfattare att analysera er Fortnoxdata i realtid på ett enkelt och kraftfullt sätt. Din organisation kan snabbt komma igång och fatta datadrivna beslut.

Om LEANalyser

För dig som vill slippa manuellt arbete i Excel och tycker att standardrapporterna i ekonomisystemet inte räcker till. För dig som inte har tid att lära dig ett Business Intelligence-verktyg, men snabbt måste kunna svara på frågor kring verksamheten.

Ladda och analysera din Fortnoxdata tillsammans med annan data utan behov av IT-support eller programmeringskunskaper. Bokföring, fakturor, kund-, leverantörsregister och anställningsregister paketeras och länkas samman. Analyser skapas automatiskt för företagets resultat, intäkter, kostnader och likviditet. Du kan även skapa helt egna analyser.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

LEANalyser integrerar direkt till Fortnox för att hämta er data i realtid, utan uppstartskostnader.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri demo på info@leanalyser.com.

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar