Smart koppling: Lime Go

Lime Go icon

Lime Go

1 st

Ett CRM du faktiskt använder

Lime Go är ett Databerikat CRM-system designat för små- och medelstora företag som vill ha ett enkelt och kraftfullt säljverktyg för att attrahera nya kunder och skapa exceptionella kundrelationer. Är du redo att sälja smartare?

  • Genom att integrera Lime Go och Fortnox kan du optimera dina processer och spara tid genom att ta bort administrativa uppgifter från ditt teams arbetsbelastning.

  • Du som användare kan enkelt synkronisera information mellan Fortnox och Lime Go och alltid ha aktuell kunddata i båda systemen.

  • Synkroniseringsprocessen säkerställer att alla ändringar som görs automatiskt återspeglas i båda systemen, vilket tar bort behovet av manuella uppdateringar. Du får även smarta påminnelser i Lime Go om dina fakturor!

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Gör en smidig migration av kunder, fakturor, artiklar och ordrar från Fortnox till Lime Go

  • Kundnumret som skapas i Fortnox förs automatiskt in i Lime Go och synkar dina kunder samt fakturor mellan systemen

  • Se fakturor, fakturarader och betalningsstatus direkt i Lime Go

  • Synka produkter, ordrar, artiklar och säkerställ ett träffsäkert flöde mellan systemen

Läs mer på Lime Technologies Sweden AB's hemsida
Har du frågor om Lime Go?

Kontakta supporten för att få hjälp.

Behörigheter

För att olika funktioner i integrationen ska kunna fungera på ett visst sätt behöver integrationen åtkomst till ditt Fortnox-konto.

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar