Fastighet

Smart koppling: Mowida

Mowida icon

Mowida

Mowida main image

Med basen i Umeå erbjuder vi ett fastighetssystem som samlar helheten av de funktioner som du som fastighetsägare har behov av - oavsett storlek på bolag. Vi effektiviserar vardagen för dig så att du i din tur kan ta hand om dina fina hyresgäster.

About Mowida

Vi har sedan starten fokuserat på att arbeta nära fastighetsägare för att kunna förstå era behov och låtit det genomsyra utvecklingen av plattformen. Vi har allt du behöver för att hålla koll på din dagliga verksamhet.

Till funktioner hör bland annat:

  • Hyresavisering och automatisk hyresprickning

  • Hyresavtal

  • Intresselista (Behövs ej hemsida)

  • Kommunikation med hyresgäster

  • Överblick över objekt, artiklar och hyresgäster

Mowida är smartare för fastighetsägare och enklare för dina hyresgäster.

This is how the connection with Fortnox works

Huvudanledningen att koppla ihop Mowida och Fortnox är att uppnå smidigare processer inför hyreskörningar och hyresprickningar som även underlättar din löpande bokföring. Dessa två systemen kommunicerar direkt med varandra när det berör information om vad som ska aviseras och till vem. Detta gör att när du skapar en export av aviseringsunderlaget i fastighetssystemet så hamnar detta direkt i bokföringssystemet - inklusive hyresjusteringar och rabatter. Med ett knapptryck har du bokfört månadens hyror. Denna process gör att väldigt lite manuell handpåläggning krävs för din del.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.