Fastighet

Smart koppling: Mowida

Mowida icon

Mowida

Mowida main image

Med basen i Umeå erbjuder vi ett fastighetssystem som samlar helheten av de funktioner som du som fastighetsägare har behov av - oavsett storlek på bolag. Vi effektiviserar vardagen för dig så att du i din tur kan ta hand om dina fina hyresgäster.

Om Mowida

Vi har sedan starten fokuserat på att arbeta nära fastighetsägare för att kunna förstå era behov och låtit det genomsyra utvecklingen av plattformen. Vi har allt du behöver för att hålla koll på din dagliga verksamhet.

Till funktioner hör bland annat:

  • Hyresavisering och automatisk hyresprickning

  • Hyresavtal

  • Intresselista (Behövs ej hemsida)

  • Kommunikation med hyresgäster

  • Överblick över objekt, artiklar och hyresgäster

Mowida är smartare för fastighetsägare och enklare för dina hyresgäster.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Huvudanledningen att koppla ihop Mowida och Fortnox är att uppnå smidigare processer inför hyreskörningar och hyresprickningar som även underlättar din löpande bokföring. Dessa två systemen kommunicerar direkt med varandra när det berör information om vad som ska aviseras och till vem. Detta gör att när du skapar en export av aviseringsunderlaget i fastighetssystemet så hamnar detta direkt i bokföringssystemet - inklusive hyresjusteringar och rabatter. Med ett knapptryck har du bokfört månadens hyror. Denna process gör att väldigt lite manuell handpåläggning krävs för din del.

Ingår i alla paket

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i alla våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar