Arbetsorder | Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Mowin

Mowin icon

Mowin

Mowin main image

Mowin är det enkla systemet för små och medelstora bolag för branscher som El och VVS. Mowin integrerar mot era grossister så att när material köps kommer det synas direkt i appen på rätt arbetsorder.

Så enkelt det kan bli!

About Mowin

Mowin skiljer sig från mängden av system ute i Sverige, vårt mål är inte att sälja till så många bolag som möjligt. Vi vill ha kvar våra kunder, därför är vi måna om att sälja till företag som vi kan hjälpa och göra nytta för.

Vi passar bra för företag mellan 1-15 anställda och för branscher inom El & VVS och liknande arbetssätt.

Mowin är enkelt att komma igång med och vi hjälper er så fort det behövs. Alla har tillgång till en test i fullt skarpt läge.

Mowin hanterar enkelt allt ert material från grossisterna med era inpriser och kopplat för EDI

This is how the connection with Fortnox works

Mowin har integrerat till Fortnox i många år och vi är väldigt stolta över hur bra den kopplingen fungerar, framförallt hur stabil den är!

Vad kopplingen kan göra från Mowin till Fortnox

  • Skapa faktura

  • Skapa order

  • Synkronisera kundregister från båda hållen.

  • Hantera ROT

  • Hantera omvänd skatt

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.