Smart koppling: Mowin

Mowin icon

Mowin

4.7(12 st)
201-500 företag använder

Enkel ärendehantering för El & VVS

Mowin är det enkla systemet för små och medelstora bolag för branscher som El och VVS. Mowin integrerar mot era grossister så att när material köps kommer det synas direkt i appen på rätt arbetsorder.

Så enkelt det kan bli!

Mowin skiljer sig från mängden av system ute i Sverige, vårt mål är inte att sälja till så många bolag som möjligt. Vi vill ha kvar våra kunder, därför är vi måna om att sälja till företag som vi kan hjälpa och göra nytta för.

Vi passar bra för företag mellan 1-15 anställda och för branscher inom El & VVS och liknande arbetssätt.

Mowin är enkelt att komma igång med och vi hjälper er så fort det behövs. Alla har tillgång till en test i fullt skarpt läge.

Mowin hanterar enkelt allt ert material från grossisterna med era inpriser och kopplat för EDI

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Mowin har integrerat till Fortnox i många år och vi är väldigt stolta över hur bra den kopplingen fungerar, framförallt hur stabil den är!

Vad kopplingen kan göra från Mowin till Fortnox

  • Skapa faktura

  • Skapa order

  • Synkronisera kundregister från båda hållen.

  • Hantera ROT

  • Hantera omvänd skatt

Läs mer på Mowin AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.