Arbetsorder | Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Projektportalen

Projektportalen icon

Projektportalen

Projektportalen main image

Projektportalen är ett komplett projekthanteringsverktyg med alla de nödvändigaste funktionerna för att ditt projekt ska bli så lätthanterligt som möjligt. Följ upp och analysera dina projekt och serviceordrar i realtid.

About Projektportalen

Projektportalen är ett projekthanteringssystem för bygg och servicebranschen. Vi har lång erfarenhet av projektledning, kundservice och utbildning. Vi utvecklar Projektportalen tillsammans med branschförbunden och dess medlemsföretag. Vi gör olika branschanpassningar för de olika branscherna för att hela tiden förbättra och utveckla systemet.

This is how the connection with Fortnox works

All information så som leverantörsfakturor, projekt, kunder och artiklar synkroniseras automatiskt mellan Projektportalen och Fortnox.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.