Smart koppling: Projektportalen

Projektportalen icon

Projektverktyget för bygg- och hantverksbranschen.

Projektportalen är ett komplett projekthanteringsverktyg med alla de nödvändigaste funktionerna för att ditt projekt ska bli så lätthanterligt som möjligt. Följ upp och analysera dina projekt och serviceordrar i realtid.

Projektportalen är ett projekthanteringssystem för bygg och servicebranschen. Vi har lång erfarenhet av projektledning, kundservice och utbildning. Vi utvecklar Projektportalen tillsammans med branschförbunden och dess medlemsföretag. Vi gör olika branschanpassningar för de olika branscherna för att hela tiden förbättra och utveckla systemet.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

All information så som leverantörsfakturor, projekt, kunder och artiklar synkroniseras automatiskt mellan Projektportalen och Fortnox.

Läs mer på MVP Software AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar