Rapportering/Analys

Smart koppling: MyNumbers

MyNumbers icon

MyNumbers

MyNumbers main image

MyNumbers är en gratistjänst som kopplas till ditt bokföringsprogram där du får tillgång ditt företags ekonomi i en lättförståelig översikt i mobilen och på webben. MyNumbers ger dig även tillgång till en smart och smidig ekonomisk delningstjänst.

About MyNumbers

MyNumbers inhämtar och behandlar bokföringsdata för leverans av två primära tjänster. Dels ett kostnadsfritt digitalt verktyg som ger ditt företag möjlighet att följa den egna ekonomin genom tydliga nyckeltal och överskådliga rapporter. Dels en samtyckesstyrd finansdatatjänst för delning som effektiviserar informationsspridning och uppföljningsprocesser.

Bisgraf Tillsammans med Bonanza har vi en gemensam vision om att hjälpa företag att bättre förstå, och smidigare kunna kommunicera, sin ekonomiska situation. Bonanzas visualiseringsverktyg Bisgraf är enkelt att koppla till MyNumbers.

This is how the connection with Fortnox works

Genom att klicka på aktivera kommer du att hamna på MyNumbers registreringssida där du med BankID kopplar ditt företag till Fortnox samt skapar ett konto hos MyNumbers om du redan inte har det.

MyNumbers hämtar sedan din bokföringsdata löpande och du som användare har full koll via MyNumbers app och webb på företagets siffror och vem du delar data till.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.