Smart koppling: serviceprotokoll.se

serviceprotokoll.se icon

serviceprotokoll.se

4.3(7 st)
101-200 företag använder

serviceprotokoll.se

Underhållssystem för enkel service- och orderhantering. Återkommande service, serviceprotokoll, installation, reparation, felanmälan, tidsrapportering och så mycket mer.

serviceprotokoll.se är ett underhållssystem som funkar kanon för så väl servicetekniker som för administrativ personal. Få full spårbarhet och underlätta för teknikerna att göra rätt.

  • Utvecklat av servicetekniker för servicetekniker.

  • Avancerad serviceuträkning - räknar automatiskt ut optimalt tillfälle för service och återkommande besök.

  • Enkelt och flexibelt - fungerar på alla era enheter.

  • Koppling mot leverantörer - Dahl, Ahlsell, Solar, Storel, TVH med flera.

  • Bjud in era kunder i systemet.

  • Oslagbar spårbarhet där det är enkelt att söka.

Läs mer på serviceprotokoll.se!

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med integration till Fortnox får ni automatiskt synkat kundregister och artikelregister. Ändras uppgifter i antingen serviceprotokoll.se eller Fortnox så skjuts de ändringarna automatiskt över för att underlätta för er som kund.

När en order är gjort i serviceprotokoll.se så kan ni enkelt skicka över den till Fortnox via integrationen, antingen som en order eller direkt som faktura i Fortnox. När fakturan sedan blir fakturerad i Fortnox så rapporteras detta tillbaka och ordern blir automatiskt markerad som fakturerad.

Läs mer på OO Software AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.