Arbetsorder

Smart koppling: serviceprotokoll.se

serviceprotokoll.se icon

serviceprotokoll.se

serviceprotokoll.se main image

Underhållssystem för enkel service- och orderhantering. Återkommande service, serviceprotokoll, installation, reparation, felanmälan, tidsrapportering och så mycket mer.

About serviceprotokoll.se

serviceprotokoll.se är ett underhållssystem som funkar kanon för så väl servicetekniker som för administrativ personal. Få full spårbarhet och underlätta för teknikerna att göra rätt.

  • Utvecklat av servicetekniker för servicetekniker.

  • Avancerad serviceuträkning - räknar automatiskt ut optimalt tillfälle för service och återkommande besök.

  • Enkelt och flexibelt - fungerar på alla era enheter.

  • Koppling mot leverantörer - Dahl, Ahlsell, Solar, Storel, TVH med flera.

  • Bjud in era kunder i systemet.

  • Oslagbar spårbarhet där det är enkelt att söka.

Läs mer på serviceprotokoll.se!

This is how the connection with Fortnox works

Med integration till Fortnox får ni automatiskt synkat kundregister och artikelregister. Ändras uppgifter i antingen serviceprotokoll.se eller Fortnox så skjuts de ändringarna automatiskt över för att underlätta för er som kund.

När en order är gjort i serviceprotokoll.se så kan ni enkelt skicka över den till Fortnox via integrationen, antingen som en order eller direkt som faktura i Fortnox. När fakturan sedan blir fakturerad i Fortnox så rapporteras detta tillbaka och ordern blir automatiskt markerad som fakturerad.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.