E-handel

Smart koppling: Qopla

Qopla icon

Qopla

Qopla main image

Qopla erbjuder produkter som hjälper restaurangerna att bedriva försäljning både lokalt & digitalt. Vi har kassa, expresskassa, onlinebeställning, order- & upphämtningskärmar. Fokusera på maten så sköter Qopla försäljningen, till de lägsta priserna.

Om Qopla

  • Kassa Vår kassa finns i flera storlekar och är lätt att komma igång med men samtidigt väldigt kraftfull.

  • Online E-handeln har ökat exponentiellt de senaste åren och tyvärr har inte många restauranger hunnit med i den utvecklingen. Med Qopla kan du snabbt och enkelt starta och bedriva försäljning via nätet med marknadens lägsta priser.

  • Expresskassa Vill du avlasta personalen och fokusera på matlagning och servering så har vi våra expresskassor som snabbt och smidigt sköter det åt dig. Statistik visar att merförsäljningen ökar med upp emot 50 procent.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med Qopla så kan du förenkla och reducera dina administrativa sysslor och fokusera på vad du brinner för. Vår integration med Fortnox ser till att bokföringen från dagens försäljning alltid kommer in vid dagens slut och är korrekt. Inga fler excelark, inga fler diffar och inga fler misstag.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.