Smart koppling: Qopla

Qopla icon

Qopla

3.7(3 st)
101-200 företag använder

Qopla - Restaurangens bästa vän

Qopla erbjuder produkter som hjälper restaurangerna att bedriva försäljning både lokalt & digitalt. Vi har kassa, expresskassa, onlinebeställning, order- & upphämtningskärmar. Fokusera på maten så sköter Qopla försäljningen, till de lägsta priserna.

  • Kassa Vår kassa finns i flera storlekar och är lätt att komma igång med men samtidigt väldigt kraftfull.

  • Online E-handeln har ökat exponentiellt de senaste åren och tyvärr har inte många restauranger hunnit med i den utvecklingen. Med Qopla kan du snabbt och enkelt starta och bedriva försäljning via nätet med marknadens lägsta priser.

  • Expresskassa Vill du avlasta personalen och fokusera på matlagning och servering så har vi våra expresskassor som snabbt och smidigt sköter det åt dig. Statistik visar att merförsäljningen ökar med upp emot 50 procent.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med Qopla så kan du förenkla och reducera dina administrativa sysslor och fokusera på vad du brinner för. Vår integration med Fortnox ser till att bokföringen från dagens försäljning alltid kommer in vid dagens slut och är korrekt. Inga fler excelark, inga fler diffar och inga fler misstag.

Läs mer på qopla ab's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.