Smart koppling: Real Fastighetssystem

Real Fastighetssystem icon

Real Fastighetssystem

4.6(33 st)
4001-5000 företag använder

Real Fastighetssystem

Real är ett helt webbaserat fastighetssystem som gör vardagen enklare om du är fastighetsägare eller förvaltare av hyresrätter, BRF: er eller lokaler. Systemet är komplett och användarvänligt. Testa gratis i en månad med full personlig support.

Webbaserade Real är ett av marknadens mest användarvänliga, beprövade, och kompletta fastighetssystem. Systemet hjälper dig att spara tid om du äger eller förvaltar hyresrätter, bostadsrättsföreningar, kommersiella lokaler eller garage- och parkeringsplatser. Drygt 9000 företag använder Real som sitt fastighetssystem och många kunder har använt Real i över 10 år. Återprenumerationen ligger långt över 90 procent.

Du kan testa Real gratis en hel månad och redan från början få fri, obegränsad och personlig support av våra uppskattade kundguider. Vi kan även erbjuda en guidad visning av Real.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrera Real Fastighetssystem med Fortnox och du kan enkelt föra över bokföringsverifikat med ett klick från Real till Fortnox för samtliga dina bolag.

Du kan även få hjälp att hantera den vilande momsen via ett så kallat korrektivkonto. Det innebär att korrekt moms (via ordinarie momskonto) samt den momsade omsättningen (via korrektivkonto) automatiskt förs in i rätt period i momsrapporten.

Läs mer på Real AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.