CRM

Smart koppling: Rent Control

Rent Control icon

Rent Control

Rent Control main image

Rent Control är ett smart, lätthanterligt och överskådligt CRM-system som tagits fram och utvecklats till att vara det huvudsakliga redskapet för uthyrningsföretag.

Om Rent Control

Vi på Rent Control tror på att digitala lösningar och smarta system underlättar arbetsdagen ute på uthyrningsverksamheter.

Varför göra saker och ting svårare än de behöver vara? Det finns ingen anledning att krångla till det när det finns smarta, enkla och överskådliga system som håller reda på och samlar all viktig information på ett ställe.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

I integrationen mellan Rent Control och Fortnox så skickas alla ekonomiska transaktioner som sker i systemet, såsom t.ex. Nätbetalningar, Kortbetalningar & Fakturering, över till Fortnox där detta bokförs.

Ingår i alla paket

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i alla våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar