Rapportering/Analys | Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Roughly Right

Roughly Right icon

Roughly Right

Roughly Right main image

En ekonomisk kompass som guidar kreativa verksamheter till lönsamhet

About Roughly Right

Roughly Right är en ekonomisk kristallkula, som ger dig full koll på hur det går ekonomiskt, både i projekten och för företaget. Du slipper kvävas av fula, tråkiga affärssystem och kan ägna dig åt något roligare. Att få koll på tid och pengar i rätt tid (snarare än när tåget redan gått) ökar möjligheten till att ställa sig rätt frågor och kunna fatta klokare beslut.

This is how the connection with Fortnox works

Roughly Right har nu valt att integrera mot Fortnox - Sveriges mest använda ekonomisystem (bokföring och administration). Tillsammans med Roughly Rights specialiserade verktyg för prognoser, planering, projekt och tidshantering erbjuder vi våra kunder en smart kombination där den kreativa och operativa personalen får vara i ett verktyg som är skräddarsytt för dem, och de som jobbar med bokföring får all funktionalitet de behöver. Detta minskar glappet mellan den kreativa avdelningen och ekonomiavdelningen och större effektivitet och lönsamhet för byrån uppnås.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.