Smart koppling: Roughly Right

Roughly Right icon

Roughly Right

4.8(4 st)
26-50 företag använder

Snabb koll på tid och pengar

En ekonomisk kompass som guidar kreativa verksamheter till lönsamhet

Roughly Right är en ekonomisk kristallkula, som ger dig full koll på hur det går ekonomiskt, både i projekten och för företaget. Du slipper kvävas av fula, tråkiga affärssystem och kan ägna dig åt något roligare. Att få koll på tid och pengar i rätt tid (snarare än när tåget redan gått) ökar möjligheten till att ställa sig rätt frågor och kunna fatta klokare beslut.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Roughly Right har nu valt att integrera mot Fortnox - Sveriges mest använda ekonomisystem (bokföring och administration). Tillsammans med Roughly Rights specialiserade verktyg för prognoser, planering, projekt och tidshantering erbjuder vi våra kunder en smart kombination där den kreativa och operativa personalen får vara i ett verktyg som är skräddarsytt för dem, och de som jobbar med bokföring får all funktionalitet de behöver. Detta minskar glappet mellan den kreativa avdelningen och ekonomiavdelningen och större effektivitet och lönsamhet för byrån uppnås.

Läs mer på Roughly Right Aktiebolag's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.