Smart koppling: Sellfinity

Sellfinity icon

Sellfinity

5.0(1 st)
0-25 företag använder

Leadsgenering och kundhantering med Sellfinity

Sellfinity är all-in-one lösning för lead- och kundhantering. Enkel, användarvänlig, kostnadseffektiv med många inbyggda funktioner. Sälj mer effektivt med en enkel plattform.

Sellfinity är det självklara valet när du vill ha alla funktioner, samlade hos en och samma leverantör – och dessutom till ett riktigt bra pris.

I stället för att betala för en tjänst där du sedan måste lägga till alla relevanta funktioner ingår allting från början – och du betalar bara 399 kronor i månaden för varje användare.

Den stora fördelen med Sellfinity är att det blir enklare att sälja. Med Sellfinity skapar du fler leads och får fler avslut, men du får också mer engagerad personal tack vare det inbyggda gamification-systemet.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

"* " Skapa offerter och ordrar i Sellfinity som synkas mot Fortnox "* " Importera befintliga kunder från Fortnox till Sellfinity "* " Skapa nya kunder i Sellfinity och Fortnox med ett enkelt klick "* " Skapa avtal och fakturor direkt i Sellfinity som synkas mot Fortnox "* " Uppdatera kundinformation från Sellfinity till Fortnox "* " Få senaste information om kundens omsättning och offerter och avtal direkt på företagskortet

Läs mer på Sellfinity AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.