Smart koppling: Zapier

Zapier icon

Zapier

4.3(7 st)
101-200 företag använder

Zapier

Enkel automatisering för upptagna människor. Zapier flyttar information mellan dina webbaserade applikationer med automatik, så du kan fokusera på annat.

Zapier låter dig koppla ihop programvaror på alla möjliga tänkbara sätt. Via ett gränssnitt jobbar du med händelser som låter dig göra saker i ett system baserat på något som händer i ett annat. Om du exempelvis vill att en kund ska läggas upp i Fortnox när ett formulär fylls i på din webbplats, eller att en faktura ska skickas när en ny order kommer in på din e-handel så har du alla förutsättningar för att lösa detta precis som du vill ha det.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen mellan Zapier och Fortnox låter dig att skicka information till Fortnox via Zapiers gränssnitt. Kopplingen fungerar ihop med de programvaror som redan finns på Zapiers plattform. Kopplingen byggs ut baserat på kundönskemål och har i nuläget stöd för:

  • Skapa och uppdatera kunder

  • Skapa fakturor

  • Skapa ordrar

  • Bokföra fakturor

Vid skapande av orderrader och fakturarader skapas angivna kostnadsställen, projekt och lagerplatser upp om de saknas och du har rättigheter för att skapa dem.

Du kan även använda Zapier-triggers för att reagera på:

  • Bokförd faktura

  • Kund skapad

Läs mer på Standout AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.