Övrigt

Smart koppling: Zapier

Zapier icon

Zapier

Zapier main image

Enkel automatisering för upptagna människor. Zapier flyttar information mellan dina webbaserade applikationer med automatik, så du kan fokusera på annat.

About Zapier

Zapier låter dig koppla ihop programvaror på alla möjliga tänkbara sätt. Via ett gränssnitt jobbar du med händelser som låter dig göra saker i ett system baserat på något som händer i ett annat. Om du exempelvis vill att en kund ska läggas upp i Fortnox när ett formulär fylls i på din webbplats, eller att en faktura ska skickas när en ny order kommer in på din e-handel så har du alla förutsättningar för att lösa detta precis som du vill ha det.

This is how the connection with Fortnox works

Integrationen mellan Zapier och Fortnox låter dig att skicka information till Fortnox via Zapiers gränssnitt. Kopplingen fungerar ihop med de programvaror som redan finns på Zapiers plattform. Kopplingen byggs ut baserat på kundönskemål och har i nuläget stöd för:

  • Skapa och uppdatera kunder

  • Skapa fakturor

  • Skapa ordrar

  • Bokföra fakturor

Vid skapande av orderrader och fakturarader skapas angivna kostnadsställen, projekt och lagerplatser upp om de saknas och du har rättigheter för att skapa dem.

Du kan även använda Zapier-triggers för att reagera på:

  • Bokförd faktura

  • Kund skapad

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.