Smart koppling: Stockfiller

Stockfiller icon

Stockfiller

0.0(0 st)
101-200 företag använder

Automatisera och minska ditt administrativa arbete

Stockfiller är ett samlat system för orderhantering, leveransuppföljning och försäljningsanalys för alla led inom livsmedelsindustrin – från inköpare till leverantör.

Stockfiller är den oberoende inköpsplattformen där livsmedelsbranschen möts. En digital handelsplats där livsmedelsbutiker och restauranger möter och beställer varor från hundratals externa leverantörer samtidigt. Stockfiller ökar försäljningen och sparar tid för både köpare och säljare och kan användas i din telefon, surfplatta eller dator med anslutna leverantörer och butiker i hela Sverige.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Mindre administration – automatisera och minska det administrativa arbetet kring orderhantering genom att digitalisera hela orderflödet.

Genom kopplingen är det enkelt att föra över ordrar för fakturering i Fortnox samt synka lagersaldo på dina produkter som säljs på Stockfiller.

Läs mer på Stockfiller AB's hemsida

Fördelar med Stockfiller och Fortnox integration

  • Minska administrativt arbete
  • Digitalisera ordrar och fakturor
  • Synka lagersaldo

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.