Smart koppling: Syncify Integrationsplattform

Syncify Integrationsplattform icon

Syncify Integrationsplattform

5.0(2 st)
201-500 företag använder

Syncify - make it flow!

Förvandla processer till flöden! Upplev kraften i en helt integrerad värld inom fakturaservice, CRM-system och avtal & signering. Koppla samman ditt tjänstesystem med marknadens populäraste affärssystem - och förvandla administration till automation.

En integration, oändligt flow. Med Syncify kopplar du ihop affärs- och tjänstesystem enkelt med en och samma tjänst, utan att behöva betala dyra konsultkostnader. Med standardiserade kopplingar och branschens populäraste system till förfogande har du alla möjligheter att automatisera dina flöden. Oavsett storlek på ditt eller dina kunders företag. Få flow helt enkelt.

Integrera med ditt affärssystem med tjänster inom:

  • Bank

  • Factoring

  • CRM

  • Avtal / E-signering

Läs mer på Syncify.se om vilka system som du kan ansluta till ditt affärssystem.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med Syncify anslutet till Fortnox har du möjlighet att bl a:

  • Automatisera din kundreskontra med marknadens bästa Factoringtjänster.

  • Fylla ditt CRM-system med finansiell data, samt skapa upp nya kunder, order och fakturor från ditt CRM-system direkt i Fortnox.

  • Automatiskt skapa upp avtalsfakturering i Fortnox efter signad deal.

...Plus mängder med andra funktioner. Allt bokfört och klart i Fortnox. Ett oändligt flow av både data och arbetsglädje. Detta kallar vi ökad standard!

Läs mer på Syncify AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.