Smart koppling: Andersson Aktivt IT

Andersson Aktivt IT icon

Andersson Aktivt IT

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Marknadsledande i produktionen

System Andersson levererar allt från en enkel och effektiv tidsrapportering, planering och materialhantering, till ett komplett affärssystem. Välj det du behöver!

Aktivt IT är ett komplett produktionssystem. Du kan enkelt göra en offert. När du sedan registrerat arbetsordern visas den i monitorn i verkstaden, vilket innebär att du har leveranstidsbevakning. Aktivt IT har en pekskärmsterminal som tål tuff miljö. I terminalen finns de underlag som krävs för att utföra jobbet. I terminalen kan man även lägga till material på en pågående order. Du kan även starta upp snabbjobb. Du kan även få instruktioner, ge kommentarer och titta på ritningar. Du får även underlag för ditt förbättringsarbete. Du får även ut löneunderlag från terminalen.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Offert, produktionsplanering, arbetsbeordring och rapportering gör du i Andersson Aktivt IT. När jobben är klara så för du över underlag till ditt Fortnox system för fakturering och bokföring. På så sätt minimeras dubbelarbete.

Läs mer på SystemAndersson AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.