Tillverkning/Verkstad

Smart koppling: Andersson Aktivt IT

Andersson Aktivt IT icon

Andersson Aktivt IT

Andersson Aktivt IT main image

System Andersson levererar allt från en enkel och effektiv tidsrapportering, planering och materialhantering, till ett komplett affärssystem. Välj det du behöver!

Om Andersson Aktivt IT

Aktivt IT är ett komplett produktionssystem. Du kan enkelt göra en offert. När du sedan registrerat arbetsordern visas den i monitorn i verkstaden, vilket innebär att du har leveranstidsbevakning. Aktivt IT har en pekskärmsterminal som tål tuff miljö. I terminalen finns de underlag som krävs för att utföra jobbet. I terminalen kan man även lägga till material på en pågående order. Du kan även starta upp snabbjobb. Du kan även få instruktioner, ge kommentarer och titta på ritningar. Du får även underlag för ditt förbättringsarbete. Du får även ut löneunderlag från terminalen.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Offert, produktionsplanering, arbetsbeordring och rapportering gör du i Andersson Aktivt IT. När jobben är klara så för du över underlag till ditt Fortnox system för fakturering och bokföring. På så sätt minimeras dubbelarbete.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.