Smart koppling: Timetjek

Timetjek icon

Timetjek

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Timetjek - Framtidens personalsystem

Timetjek erbjuder ett komplett personalsystem för tidrapportering, schemaläggning, lön och ekonomi. Varje anställd får en egen personalsida för att hålla koll på sina tider, scheman, löner, avtal med mera. Upplev total kontroll med hjälp av Timetjek.

När du gjort klart lönerna i Timetjek skapas det upp bankfil, deklarationsunderlag och bokföringsunderlag. Under bokföringsunderlaget kan du enkelt skicka bokföringen direkt in i Fortnox som bokförs automatiskt utan att behöva lämna Timetjek.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

När bokföringsunderlaget har skapats fram i Timetjek kan du med ett knapptryck skicka in bokföringen till Fortnox utan att lämna Timetjek där underlagen bokförs automatiskt i Fortnox.

Läs mer på TimeTjek AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.