Tid- och Projektredovisning

Smart koppling: Timezynk

Timezynk icon

Timezynk

Timezynk main image

Förenkla vardagen, spara tid och öka engagemang för dig och dina medarbetare med Timezynk. Appen anpassas efter verksamhetens behov och passar de flesta branscher. Kontakta oss gärna så hjälper vi er att komma igång - vi finns här för er hela vägen.

About Timezynk

Automatiserade processer och smarta tillval sparar tid och minskar risken för fel. Ändringar blir tillgängliga direkt och du kan lätt hålla kontakten med personalen via bokningsförfrågningar och meddelanden.

Appen ger er bland annat möjlighet att:

  • Skapa pass- och schemamallar

  • Skapa rullande scheman

  • Skicka bokningsförfrågningar

  • Maila bokningsbekräftelse till kunder

  • Attestera tidrapporter externt

  • Använda stämpelklocka och personalliggare

  • Få varningar för närliggande pass, överlappande tidrapporter, tidsavvikelser, m.m.

  • Ha koll på anställdas sysselsättningsgrad och flex

This is how the connection with Fortnox works

Attesterade tidrapporter matchas automatiskt mot dina inlagda kund- och löneavtal. Sedan genererar Timezynk löne- och fakturaunderlag som du för över till Fortnox med några knapptryckningar. I Fortnox plockar du upp informationen och skapar dina fakturor och löner som vanligt.

Löner: Du laddar ner lönefilen från Timezynk och importerar den i Fortnox kalendarium.

Fakturering: För att överföra fakturaunderlag är det bara att aktivera integrationen och sedan klicka på överför till Fortnox inne på ditt fakturaunderlag i Timezynk.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.