Smart koppling: Trukks

Trukks icon

Trukks

5.0(2 st)
26-50 företag använder

Trukks

En mjukvara för att göra den operativa vardagen maximalt effektiv och lönsam.

Trukks tillhandahåller ett kraftfullt och användarvänligt stöd för både affärsutveckling (säljstöd) och eftermarknad med service och serviceavtal.

En otroligt dynamisk plattform med fantastiska möjligheter till unika anpassningar till väldigt lågt pris. Med Trukks får varje företag IT-stödet som är unikt för det enskilda företaget och dess konkurrensfördel får komma till sin digital rätt.

Hos oss får ni en leverantör som inte bara underlättar administration utan av automatiserar och revolutionerar arbetssätt.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integrationen med FortNox är unik och anpassningsbar på alla sätt. Alltid realtid, inget annat är gott nog. Säljstöd, offerter, potentiella kunder, Arbetsorder, serviceorder, checklistor, Anläggningar, objekt, maskiner, serviceavtal,

Läs mer på TRUKKS AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.