Arbetsorder | CRM

Smart koppling: Trukks

Trukks icon

Trukks

Trukks main image

En mjukvara för att göra den operativa vardagen maximalt effektiv och lönsam.

Trukks tillhandahåller ett kraftfullt och användarvänligt stöd för både affärsutveckling (säljstöd) och eftermarknad med service och serviceavtal.

About Trukks

En otroligt dynamisk plattform med fantastiska möjligheter till unika anpassningar till väldigt lågt pris. Med Trukks får varje företag IT-stödet som är unikt för det enskilda företaget och dess konkurrensfördel får komma till sin digital rätt.

Hos oss får ni en leverantör som inte bara underlättar administration utan av automatiserar och revolutionerar arbetssätt.

This is how the connection with Fortnox works

Integrationen med FortNox är unik och anpassningsbar på alla sätt. Alltid realtid, inget annat är gott nog. Säljstöd, offerter, potentiella kunder, Arbetsorder, serviceorder, checklistor, Anläggningar, objekt, maskiner, serviceavtal,

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.