Smart koppling: INSIKT

INSIKT icon

INSIKT

5.0(1 st)
0-25 företag använder

INSIKT

INSIKT är ett komplett system för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Produkten stödjer en löpande process hela vägen från att sätta mål och planera till analys och projekthantering.

Bolaget bakom INSIKT heter numera twoday.

INSIKT består av följande 4 moduler.

Analys: Ett användarvänligt verktyg som låter dig göra allt från att identifiera trender till att bygga rapporter.

Planering: Allt du behöver för en träffsäker planering. Du kan enkelt involvera hela organisationen och effektivisera arbetet.

Projekt: Projekt är ett heltäckande verktyg för projekthantering. Verktyget stödjer hela verksamhetens projektbehov oavsett projekttyp.

Målstyrning: Med Målstyrning kan du enkelt sätta egna och gemensamma mål och effektivt kommunicera strategier till hela organisationen.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Integration används för att hämta data från Fortnox till INSIKT för att kunna följa upp, analysera, prognostisera, planera, projekt och arbeta med företags mål och visoner.

Data hämtas kontinuerligt för att uppdatera INSIKT.

Läs mer på twoday INSIKT AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.