Butikssystem

Smart koppling: xCash

xCash icon

xCash

xCash main image

xCash är ett komplett kassasystem för de flesta verksamheter. Koppla ihop flera kassor eller butiker till Fortnox och låt xCash synka artikel, lagersaldo, order, fakturering och dagsrapport. Skicka faktura med Fortnox Finans direkt från Kassan.

Om xCash

xCash har utvecklat programvaror till butiksdatorer sedan 1991. Vi är ett innovativt företag och har levererat 1000-tals kassaprogram till företag i hela Sverige.

XCPOS – Kassaprogram för Café, Bar, Restaurang Kassaprogrammet är ett komplett kassasystem för de flesta verksamheter. Koppla ihop flera kassor eller flera butiker samt egna kundkort.

XCPOS Programpaket innehåller, kassaprogram, betalkortsmodul, webb administration, produktsupport, uppdateringsgaranti. De flesta funktioner finns som standard i programmet från början såsom koppling för CashGuard, Lagersaldo, Streckkoder m.m

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Automatiskt verifikat från dagsrapport.

  • Skapa faktura i kassan.

  • Skapa Orders i kassan.

  • Tillgång till kundregister i Fortnox.

  • Artikel och lagersaldo synkas mellan kassan och Fortnox.

  • Skicka faktura med Fortnox Finans direkt från Kassan.

Ingår i alla paket

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i alla våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar