Smart koppling: xCash

xCash icon

xCash

3.0(2 st)
26-50 företag använder

xCash kassasystem, enkelt och smidigt.

xCash är ett komplett kassasystem för de flesta verksamheter. Koppla ihop flera kassor eller butiker till Fortnox och låt xCash synka artikel, lagersaldo, order, fakturering och dagsrapport. Skicka faktura med Fortnox Finans direkt från Kassan.

xCash har utvecklat programvaror till butiksdatorer sedan 1991. Vi är ett innovativt företag och har levererat 1000-tals kassaprogram till företag i hela Sverige.

XCPOS – Kassaprogram för Café, Bar, Restaurang Kassaprogrammet är ett komplett kassasystem för de flesta verksamheter. Koppla ihop flera kassor eller flera butiker samt egna kundkort.

XCPOS Programpaket innehåller, kassaprogram, betalkortsmodul, webb administration, produktsupport, uppdateringsgaranti. De flesta funktioner finns som standard i programmet från början såsom koppling för CashGuard, Lagersaldo, Streckkoder m.m

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Automatiskt verifikat från dagsrapport.

  • Skapa faktura i kassan.

  • Skapa Orders i kassan.

  • Tillgång till kundregister i Fortnox.

  • Artikel och lagersaldo synkas mellan kassan och Fortnox.

  • Skicka faktura med Fortnox Finans direkt från Kassan.

Läs mer på xCash Sweden AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.