Smart koppling: Yabie

Yabie icon

Yabie

4.3(14 st)
501-1000 företag använder

Yabie erbjuder moderna och mobila kassasystem.

Allt du behöver för att ta betalt, i ett smidigt och modernt paket. Yabies kassasystem är snabbt, pålitligt och enkelt att använda i både iPad och iPhone – med all funktionalitet du behöver och alla betalalternativ som dina kunder efterfrågar.

Yabie Express är vårt smidigaste och mest lättanvända kassasystem, byggt för dig som vill ta betalt så snabbt som möjligt via en iPad eller iPhone. Den smarta navigationen gör det enklare att hitta produkter, fylla varukorgen och gå direkt till betalning

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med Yabies Fortnox-integration kan du låta Fortnox hantera både din bokföring och produktinformation med en automatisk koppling till kassan. Din försäljning registreras och bokförs helt automatiskt efter varje dags försäljning och lager- och produktinformation hämtas automatiskt från Fortnox.

  • Spara tid och undvik manuellt arbete

  • Undvik manuella fel i inmatningen

  • Skapa ordrar i kassan och låt Fortnox sköta faktureringen

Läs mer på Yabie AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.