Medlemshantering

Smart koppling: Zynatic Medlemsregister

Zynatic Medlemsregister icon

Zynatic Medlemsregister

Zynatic Medlemsregister main image

Zynatic Medlemsregister i molnet som alltid är tillgängligt på mobilen, surfplattan eller datorn. Styrelsen har alltid tillgång till ett uppdaterat medlemsregister.

Om Zynatic Medlemsregister

Funktioner i Zynatic Medlemsregister hjälper dig även så du får in dina medlemsavgifter i tid utan att behöva tjata på medlemmarna! Medlemmar som inte betalat medlemsavgiften får en påminnelse när de loggar in på föreningens medlemssida. Vid registrering av medlemsavgiften i Zynatic Medlemsregister skapas en verifikation i Fortnox bokföring. Med integrationen mot Swish eller PayPal i Zynatic Medlemsregister kan medlemmarna betala sin medlemsavgift med Swish, kort eller PayPal och då registreras betalningen direkt i medlemsregistret och bokförs i Fortnox.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med integrationen mot Fortnox bokföring blir alla registreringar av betalningar i medlemsregistret automatiskt konterade på rätt sätt i bokföringen. De betalningar som kan registeras i Zynatic Medlemsregister är medlemsavgifter, avgift för sammankomst, grupp/kursavgifter samt redovisningar av kassan från sammankomster.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.