Employer Value Proposition

Vårt löfte till dig

Läs mer om hur vi skapar en wow-känsla på jobbet

Vi skapar rum för kreativitet

Vad får dig att skapa, innovera eller prestera bäst? Är det levande ytor som inspirerar till teamarbete eller en lugn vrå med mjuk belysning? Alla är vi olika. Därför möter du en variation av inbjudande och kreativa miljöer som låter dig forma din egen arbetsdag hos oss. Självklart har du din alldeles egna kontorsplats att återvända till när du känner för det.

Vi tror på ett liv i balans

En bra balans mellan arbete och privatliv är en förutsättning för att kunna prestera. På Fortnox är det en självklarhet att arbetslivet ska vara hållbart. Kanske behöver du jobba hemifrån någon dag för att få ihop livspusslet? Inga problem. Även hälsa och välmående är viktigt. Fortnox erbjuder ett heltäckande MåBra-koncept där du kan ta del av aktiviteter som träning, massage, yoga och mindfulness.

Vi öppnar möjligheter

Fortnox är ett växande och snabbrörligt bolag. Det öppnar upp möjligheter för alla som vill vara med. Vi ser mångfald som en tillgång och uppmuntrar intern rörlighet där medarbetare kan växa med nya utmaningar, inriktningar och roller. För dig som uppskattar den föränderliga miljö vi lever i är allting möjligt. Hur långt du vill nå bestämmer du själv.

Vi flyttar gränser

På Fortnox går vi vår egen väg. Vi ser potentialen i problem, premierar nya idéer och gör dem till verklighet. Målet är att flytta fram gränserna för hur intelligenta dataflöden och automatisering skapar affärsnytta. Här får du utrymme att utforska idéer och testa ny teknik, till exempel under våra återkommande event som Hackathon och Innovation Days.

Vi utvecklar goda ledare

Trygga ledare som är närvarande, kreativa och har nära till beslut. Det är vår modell för att ge alla medarbetare rätt förutsättningar att lyckas och må bra. Vi arbetar med en tydlig struktur för individuell uppföljning och utveckling, arrangerar ledarforum för dialog och samverkan och ser till att våra ledare får stöd och möjligheter att utvecklas i sin roll. Trygga ledare ger trygga medarbetare.

Vi växer tillsammans

Att arbeta på Fortnox är att vara en del av något större. Ditt team som du jobbar tajt med såklart, men också hela företagets uppdrag och vision. Den speciella kulturen på Fortnox har format en samarbetsanda som är unik. Vi arbetar alla mot ett gemensamt mål och vi är övertygade om att det är tillsammans som vi skapar morgondagens lösningar för Sveriges företagare.

Fortnox blir Karriärföretag för fjärde året i rad
Fortnox blir Karriärföretag för fjärde året i rad

Sajten Karriärföretag listar varje år de 100 främsta arbetsgivarna i Sverige, och Fortnox är ett av dessa!

En gedigen urvalsprocess och ett juryarbete ligger bakom listan som fokuserar på karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och unga talanger i början av sin karriär.

Motivering:

"Med Fortnox kan du vara en del av en dynamisk arbetsplats där innovation och framsteg är en del av vardagen. Här har du möjlighet att utveckla din kompetens och karriär inom en teknikintensiv bransch som ständigt förändras. Fortnox strävar inte bara efter att erbjuda de bästa affärslösningarna utan även att skapa en trivsam och inkluderande arbetsmiljö där medarbetarna blomstrar."

Hållbarhet
Är du nyfiken på hur vi arbetar med hållbarhet?

På Fortnox strävar vi mot ett välmående samhälle. Vi arbetar aktivt för att vår verksamhet ska ge så lite klimatpåverkan som möjligt. Vi involverar både medarbetare och skapar lösningar för företagare, så att alla kan vara med och bidra.

Lediga tjänster
På Fortnox är du med och flyttar gränser

Vi växer och har kontinuerligt behov av att hitta talang och kompetens som kan bidra på vår spännande resa och samtidigt kunna växa och utvecklas som individ.

Kontakta oss

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.