Likvio - Övrigt

Smart koppling: Likvio

Likvio icon

Likvio

Likvio main image

Likvio är en plattform för dig som vill samla dina ekonomiska ärenden i en lättnavigerad och högt funktionell portal, med inbyggda automatiseringar. Allt för att förenkla bland annat kund- & faktureringshanteringen.

Om Likvio

Likvio är dels en plattform för att hantera kunder, artiklar, fakturor och avtal, dels ett verktyg för att automatisera somliga vanligen manuella arbetsuppgifter. Genom att använda Likvio har du & dina kollegor en tillförlitlig plattform att samarbeta i & se över allt från fakturautskick till den nuvarande och historiska finansiella situationen. Likvio passar bolag i alla storlekar & branscher. Vi erbjuder paket i olika prisklasser för att ge er möjligheten att använda precis vad ni behöver. **sys.admin behöver aktivera appen för att vi ska få tillgång till all nödvändig data.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Likvio är ett externt system som kompletterar Fortnoxs interna funktioner och finesser. Några av Likvios funktionaliteter är följande: * Likvio kan automatiskt skapa avtalsfakturor för era aktiva avtal. * Likvio kan automatiskt skicka ut de skapade avtalsfakturorna till era kunder. * Likvio kan automatiskt förnya icke-löpande avtal som är på väg att löpa ut. * Likvio kan skicka dig notiser när en faktura kvarstår som obetald ett visst antal dagar efter förfallodatumet. * Likvio låter er dela upp kunder och artiklar i segment för en smidigare och grupperad hantering.