En ideell förening till exempel en idrottsförening
För idrottsföreningar

Fortnox förening för IdrottOnline

Effektivisera och modernisera det tidskrävande arbetet med fakturering och bokföring i din idrottsförening eller ditt förbund. Som medlem i Riksidrottsförbundet betalar din förening endast 149 kr/mån exkl moms (ord pris 327 kr/mån)

Sköt föreningens administration var du vill, när du vill

Tack vare kopplingen mellan IdrottOnline och Fortnox sparar du massor av värdefull tid som du istället kan lägga på att utveckla föreningen sportsligt eller organisatoriskt.

Bokför

Med Fortnox Bokföring håller du enkelt koll på föreningens bokföring helt digitalt. Du har alltid tillgång till alla siffror, och kan dela information med kassör, styrelse, revisor eller idrottsservice. Med en bankkoppling skickar du betalfiler direkt till din internetbank och får automatisk återrapportering när fakturorna blivit betalda.

  • Automatiserad bokföring
  • Modernt, enkelt och användarvänligt

Ta betalt

I Fortnox Fakturering kommer du åt dina fakturor var du än befinner dig. Avgifterna som du skapar i IdrottOnline omvandlas automatiskt till fakturaunderlag i Fortnox. Med en koppling till banken bockas inbetalningar av och bokförs helt automatiskt.

  • Obegränsat antal fakturor
  • Enkel hantering av inbetalningar

Koppling till IdrottOnline – och mer

Integrationslicensen som ingår i paketet möjliggör inte bara en koppling för sömlös överföring av information mellan IdrottOnline och Fortnox. Du kan även välja bland över 400 olika externa system – exempelvis kassa- eller tidsbokningssystem – att koppla till Fortnox, om du inte hittar det din förening behöver bland våra produkter.

  • Minskat dubbelarbete
  • Sömlös överföring av information mellan systemen

Nyfiken på Fortnox Förening?

Vi berättar gärna mer

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort och hjälper dig med dina funderingar kring vårt föreningspaket.

By contacting Fortnox, your personal information will be processed in accordance with Fortnox's Privacy Notice

Har du frågor?

FAQ

Här besvarar vi några av vanligaste funderingarna kring hur det fungerar att komma igång med Fortnox. Kontakta oss gärna om du inte hittar svar på det du söker.
Hur fungerar abonnemangen?

När du startar ett nytt abonnemang hos oss har du alltid 30 dagars öppet köp. Du kan binda abonnemanget kvartalsvis eller årsvis beroende på vilket betalningsintervall som passar dig bäst. Priserna är differentierade beroende på bindningstid. Du kan säga upp abonnemanget när som helst, dock senast 30 dagar före nästa faktureringsperiod påbörjas.

Första fakturan skickas via e-post 30 dagar efter att du genomfört din beställning.

Hur lägger jag till fler användare?

Är ni flera som som ska samarbeta och behöver åtkomst till programmet behövs en licens per användare och program. I checkouten (efter du har valt paket) väljer du enkelt det antal licenser som ska läggas till för respektive program. Antalet användare är obegränsat.

Hur byter jag till Fortnox?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår.

Läs mer om hur du byter till Fortnox  ›