Erbjudande för medlemmar i Riksidrottsförbundet

Fortnox för idrottsföreningar

Effektivisera och modernisera det tidskrävande arbetet med fakturering och bokföring i din idrottsförening eller ditt förbund. Som medlem i Riksidrottsförbundet betalar din förening endast 149 kr/mån exkl moms (ord. pris 299 kr/mån).

Fortnox för idrottsföreningar & Idrottonline
  • Automatisk bokföring

  • Ta betalt helt digitalt

  • Integrera med andra system

Med bokföring, fakturering och integrationslicens samlade i ett paket har du allt du behöver för att komma igång med bokföring och fakturering i din idrottsförening eller ditt förbund. Som medlem i Riksidrottsförbundet betalar din förening endast 149 kr/mån exkl moms.

Från
149
kr/mån
Beställ

Sköt föreningens administration var du vill, när du vill

Med Fortnox smarta lösningar sparar du värdefull tid som du istället kan lägga på att utveckla föreningen sportsligt eller organisatoriskt.

Automatiserad bokföring
Automatiserad bokföring

Med Fortnox Bokföring håller du enkelt koll på föreningens bokföring helt digitalt. Du har alltid tillgång till alla siffror, och kan dela information med kassör, styrelse, revisor eller idrottsservice. Med en bankkoppling skickar du betalfiler direkt till din internetbank och får automatisk återrapportering när fakturorna blivit betalda.

  • Automatiserad bokföring

  • Modernt, enkelt och användarvänligt

Ta betalt enkelt
Ta betalt enkelt

Med Fortnox Fakturering tar du betalt med ett par klick, och du kan hantera dina fakturor var du än befinner dig. Med en koppling till banken bockas inbetalningar av och bokförs helt automatiskt.

  • Obegränsat antal fakturor

  • Enkel hantering av inbetalningar

Minskat dubbelarbete med integrationer
Minskat dubbelarbete med integrationer

Integrationslicensen som ingår i paketet gör det möjligt att koppla ihop ditt Fortnox med andra system som används i er förening – exempelvis ett kassasystem eller ett tidbokningssystem. Du sparar tid, slipper dubbelarbete och minimerar risken för fel.

  • Minskat dubbelarbete

  • Sömlös överföring av information mellan systemen

Nyfiken på Fortnox Förening?

Vi berättar gärna mer

Lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss inom kort och hjälper dig med dina funderingar kring vårt föreningspaket.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Behöver du hjälp?

Välkommen att kontakta oss

Vill du lära dig mer?

Allt om företagande

Att vara egenföretagare ska vara enkelt. I Fortnox Företagsguide hjälper vi dig med allt som har med företagande att göra – allt från att starta och driva, till mer detaljerad information om bokföring, lön samt skatter och moms.
Har du frågor?

FAQ

Här besvarar vi några av vanligaste funderingarna kring hur det fungerar att komma igång med Fortnox. Kontakta oss gärna om du inte hittar svar på det du söker.
Hur fungerar abonnemangen?

När du startar ett nytt abonnemang hos oss har du alltid 30 dagars öppet köp. Du kan binda abonnemanget kvartalsvis eller årsvis beroende på vilket betalningsintervall som passar dig bäst. Priserna är differentierade beroende på bindningstid. Du kan säga upp abonnemanget när som helst, dock senast 30 dagar före nästa faktureringsperiod påbörjas.

Första fakturan skickas via e-post 30 dagar efter att du genomfört din beställning.

Hur lägger jag till fler användare?

Är ni flera som som ska samarbeta och behöver åtkomst till programmet behövs en licens per användare och program. I checkouten (efter du har valt paket) väljer du enkelt det antal licenser som ska läggas till för respektive program. Antalet användare är obegränsat.

Hur byter jag till Fortnox?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår.

Läs mer om hur du byter till Fortnox  ›