#7a7ca2
Program & tjänster

Fortnox Kvitto & Resa

Hantera kvitton och reseräkningar enkelt och smidigt i mobilen.

kvitto_resa_537x316.png
Fortnox

Kvitto & Resa

 • Enkel hantering av kvitton och reseräkningar
 • Rapportera/attestera direkt i mobilen
 • Allt samlat på ett ställe och tydlig översikt
69
kr/
mån
Redan kund? Beställ direkt i Fortnox.
Frågor? Ring 0470-78 50 00
Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

400 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Vi rekommenderar

Kvitto & Resa + Bokföring + Lön

Fortnox Kvitto & Resa effektiviserar hela hanteringen av kvitton och reseräkningar för alla roller på ditt företag. Tillsammans med våra program för bokföring och lön kan du dessutom automatisera hela utläggsprocessen – snabbt och enkelt i datorn eller mobilen.

Läs mer om Bokföring + Lön

267
kr/
mån
Fortnox

Kvitto & Resa Plus

Med Fortnox Kvitto & Resa Plus kan även köp med företagskortet och elektroniska körjournaler automatiskt skapa utlägg.

89
kr/
mån

Allt samlat på ett ställe

 • 1

  Kvittot fotas med mobilen

  Kvittot fotograferas med mobilens kamera i Kvitto & Resa-appen.

 • 2

  Kvittot tolkas och kategoriseras

  Kvittot tolkas och informationen fylls i automatiskt. Utlägget 
kategoriseras sedan in på rätt ställe. 


 • 3

  Kvittot bokförs helt automatiskt

  Tack vare att utlägget och underlaget redan är klart sker bokföring och utbetalning med automatik, efter att du har godkänt rapporten.

1

Kvittot fotas med mobilen

Kvittot fotograferas med mobilens kamera i Kvitto & Resa-appen.

Kor_1.png
2

Kvittot tolkas och kategoriseras

Kvittot tolkas och informationen fylls i automatiskt. Utlägget 
kategoriseras sedan in på rätt ställe. 


KoR_2.png
3

Kvittot bokförs helt automatiskt

Tack vare att utlägget och underlaget redan är klart sker bokföring och utbetalning med automatik, efter att du har godkänt rapporten.

KoR_4.png

Detta kan du göra med Kvitto & Resa

Med Fortnox Kvitto & Resa hanteras kvitton och reseräkningar enkelt och smidigt i mobilen. Genom att digitalisera företagets alla utlägg, representationskvitton, traktamenten och milersättningar slipper du onödig administration - appen fixar det mesta åt dig. Tillsammans med våra program för bokföring och lön kan du dessutom automatisera hela utläggsprocessen - snabbt och enkelt i datorn eller mobilen.

Den anställde

Du fotar eller mailar kvittot, sparar och skickar in dina utlägg direkt från mobilen eller datorn. Kvittot tolkas och informationen fylls i helt automatiskt, vilket innebär att du inte behöver hålla reda på komplicerade regler. Du har en tydlig översikt över inskickade och utbetalda utlägg och kan vara säker på att inte något faller mellan stolarna. Allt rapporteras enkelt från mobilappen, även tjänsteresor, representation och milersättning.

Attestanten

När det finns nya utläggsrapporter att attestera blir du meddelad i telefonen eller på datorn, via app, sms eller mail. Snabbt och enkelt får du överblick över alla rapporter, allt på ett ställe. Du kan enkelt skicka tillbaka till användaren för korrigering, godkänna för utbetalning, avslå med motivering eller skicka vidare i attestkedja.

Administratören

Du anpassar tjänsten till era behov och de betalsätt, utläggskategorier, kostnadsställen och projekt som ni använder. Du kan granska, godkänna eller avslå rapporter med automatiska meddelanden till den anställde samt redigera utlägg och rapporter vid felaktigheter. Eftersom tjänsten stödjer flera rapportmottagare kan du t.ex. ställa in vad som skall gå direkt till bokföringen och vad som skall betalas ut i lön eller integrera mot externa system.

Kvitto & Resa Plus – för dig på resande fot

Missa inga transaktioner med Kvitto & Resa Plus – då skapas nämligen utlägg automatiskt när du handlar med företagskortet. För närvarande stöds företagskort från följande leverantörer: Eurocard, SEB, Danske Bank , Handelsbanken och Nordea First Card. Du får även full koll på dina resor i tjänsten genom en koppling till elektroniska körjournaler. Resorna skapas automatiskt med körjournaler från bl.a. Telia Sense, Automile och TelliQ.

Så fungerar det

NYHET!

Automatiserad hantering av kvitton och resor – direkt i Fortnox Bokföring samt Lön

 

 • Automatiserad hantering av tjänsteresor
 • Tolkning av kvitton
 • Betala endast per registrering
 • Direkt integrerat i Bokföring samt Lön

Som alternativ till Kvitto & Resa finns nu två helt nya produkter som är direkt integrerade i våra program Bokföring och Lön – nämligen Fortnox Kvitto & Utlägg samt Fortnox Resa.

Fortnox-Resa.png

Den stora skillnaden mellan Kvitto & Resa och våra nya produkter Kvitto & Utlägg samt Resa är att de två nya produkterna är helt integrerade i Fortnox Bokföring och Fortnox Lön. Det innebär att dina kvittoregistreringar och reserapporteringar sker direkt i Fortnox App, istället för den externa appen Fortnox Kvitto & Resa.

Funktionalitetsmässigt är mycket sig likt. Kvitton fotas och tolkas helt automatiskt, och beroende på om det är ett privat utlägg eller ett företagsköp skickas det direkt till bokföringen eller till den anställdes kalendarium inför lönekörningen. Även reserapporteringen är till stora delar automatiserad, där vi hjälper dig att hålla koll på aktuella belopp och regelverk vilket underlättar rapporteringen.

Du behöver en befintlig licens för Bokföring och/eller Lön för att använda Kvitto & Utlägg eller Resa. Inga fasta kostnader tillkommer, utan du betalar enbart 4:90 kronor per registrerat kvitto eller reserapport. Licenserna aktiveras i inloggat läge via tilläggsbeställningar.

Våra nya lösningar passar dig som vill ha en enkel, smidig och automatiserad lösning för dig och dina medarbetare – direkt i Fortnox App, där du sköter ditt övriga arbete. För dig som vill ha automatisk koppling till företagskortet eller koppla till din elektroniska körjournal är Kvitto & Resa det bästa alternativet.

Kom igång med Fortnox Kvitto & Utlägg
Kom igång med Fortnox Resa

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system!

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox