#7a7ca2
Program & tjänster

Fortnox Leverantörs­­fakturaattest

Attestera fakturorna på ett smidigt sätt via datorn, surfplattan eller mobilen.

Leverantörsfaktura i Fortnox, på laptop och i mobil.
Fortnox

Leverantörsfakturaattest

  • Attestera i mobilen
  • Skapa olika attestflöden
  • Automatiska påminnelsenotiser
39
kr/
mån
Redan kund? Beställ direkt i Fortnox.
Frågor? Ring 0470-78 50 00
Stiliserad ikon föreställande en kalender

30 dagar öppet köp

Testa ett nytt sätt att jobba, i lugn och ro.

Stiliserad ikon föreställande två kunder

400 000+ kunder

Vi är Sveriges mest valda ekonomiprogram online.

Stiliserad ikon föreställande en luftballong bland moln

100% molnbaserat

Jobba var du vill. Var trygg med automatiska uppdateringar och backuper.

Stiliserad ikon föreställande två pratbubblor varav den ena innehåller ett frågtecken

Fri support

Få hjälp direkt i programmet, via chatt eller telefon.

Vi rekommenderar

Leverantörsfakturaattest + Bokföring

Leverantörsfakturaattest används tillsammans med Fortnox Bokföring, och hjälper dig att få ordning och reda på leverantörsfakturorna.

Läs mer om Bokföring

138
kr/
mån

Så fungerar leverantörs­fakturaattest

Ett smidigt sätt att attestera fakturorna – var du än är

Vi hjälper dig att få full kontroll på era leverantörsfakturor. Minimera risken för felaktiga eller försenade utbetalningar och för att fakturor tappas bort på vägen. Med Fortnox Leverantörsfakturaattest kan fakturorna attesteras på ett mycket smidigt sätt via datorn, surfplattan eller mobilen.

Bra att veta

Leverantörsfakturaattest används tillsammans med Fortnox Bokföring.

Fakturan tas emot och tolkas

Leverentörsfakturan tas emot som e-faktura, e-post eller vanlig post och tolkas om det behövs.

Godkänn och attestera via app eller webb

Du godkänner konteringen, eller ändrar vid behov och attesterar fakturan i Fortnox, via appen eller på webben.

Betala enkelt via koppling med bank

Betalningen sköts enkelt via koppling mellan Fortnox och din bank och du attesterar den i din internetbank. Återrapportering sker automatiskt och betalningen bokförs.

Bokförd och klar!

Du stämmer av att allt ser ok ut. Fakturan är betald, bokförd och finns digitalt sökbar i ditt Fortnox.

Genom att koppla Fortnox till din bank, kan du snabbt och smidigt hantera betalningar och få ett effektivt arbetssätt för alla dina banktransaktioner

Läs mer om att koppla Fortnox till din bank

Detta kan du göra med Leverantörsfakturaattest

Fortnox Leverantörsfakturaattest hjälper dig att få full kontroll på era leverantörsfakturor. Minimera risken för felaktiga eller försenade utbetalningar och för att fakturor tappas bort på vägen. Med Fortnox Leverantörsfakturaattest kan fakturorna attesteras helt digitalt via datorn, surfplattan eller mobilen.

Skapa olika attestflöden

Skapa olika attestflöden och välj om du du vill att detta flöde ska kopplas samman med automatik varje gång du får en faktura från en viss leverantör och/eller varje gång en viss referens är angiven på fakturorna.

Attestera i mobilen

Du behöver inte längre attestera fakturorna med en kråka på den fysiska fakturan. Det sker istället helt digitalt – antingen via telefonen i Fortnox App när du är på språng, eller via datorn när du har möjlighet till det.

Massbearbeta attestflöde

Du kan effektivt ersätta eller ändra förutsättningar för en attestant på ett ställe, som slår igenom i alla attestflöden. Funktionen hjälper dig att hantera användare som har slutat eller fått en ny roll. Går någon på ledighet? Då är det enkelt att lägga till tillfälliga ersättare i det flödet.

Notiser via app, sms och e-post

Med hjälp av automatiska notiser får de aktuella attestanterna en eller flera påminnelser om att det finns en ny faktura att attestera eller att en aktuell är på väg att förfalla, så att ni undviker att fakturor glöms bort och blir betalda för sent.

Vi hjälper dig på vägen

Enkelt att komma igång

Din tid är värdefull, så bli effektiv i våra program med hjälp av våra utbildningar. På webben eller på plats med en lärare, välj vad som passar dig bäst. Vi har även företagsanpassade utbildningar där vi skräddarsyr en utbildning efter ditt företags behov!

Även om Fortnox är enkelt att komma igång med och att använda, finns det säkert tillfällen då du behöver lite extra stöd. Därför har vi prioriterat ett system där du kan få hjälp på olika sätt, beroende på vad som passar just dig. Vi har ett användarstöd i programmet, personlig support via telefon eller chatt, utbildningar och mycket annat.

Våra utbildningar

Enkelt och effektivt samarbete

Runt om i Sverige arbetar över 14 000 redovisningskonsulter med Fortnox. Det är väldigt enkelt att inleda ett samarbete med någon av dem. Kanske vill du göra det mesta av jobbet själv men behöver lite hjälp med vissa av uppgifterna. Eller så vill du helst slippa hela arbetet med ekonomin och önskar hjälp med all din administration.

I Fortnox finns ett behörighetssystem där du anger vilka olika funktioner i programmen som du och byrån ska ha tillgång till. Tack vare molntekniken har både du och din byrå tillgång till samma program och information direkt. Ni behöver inte lägga tid på att skicka filer, fakturor eller rapporter mellan er.

Hitta en redovisningsbyrå

Sitter du fast i ett gammalt bokföringsprogram?

Har du redan ett bokföringsprogram men känner att Fortnox bättre passar dina behov? Inga problem! Vi hjälper dig att byta system snabbt och smidigt när det passar dig, du behöver inte vänta till ett nytt räkenskapsår. Från en dag till en annan kan du konvertera över dina uppgifter och vara igång direkt. Dessutom får du med dig historiken, i ett mycket modernare webbaserat system!

Det kostar ingenting att byta. Det finns en importfunktion inne i programmet och du kan enkelt göra det själv. Vill du ändå ha hjälp av oss behöver du inte göra mer än att ta fram uppgifter från ditt gamla system så tar vi hand om resten. Sen är du igång i Fortnox direkt.

Byt till Fortnox