Inspelade utbildningar|Tid|

Tidredovisa i Fortnox

Utbildningen är till för dig som vill lära dig hur du arbetar med Fortnox Tid i kombination med Fortnox Fakturering och/eller Fortnox Lön. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Prerequisites

Inga

Content

Hur du registrerar din tid på projekt och kunder för att sedan kunna fakturera utifrån underlaget samt hur registreringarna kan överföras till Fortnox Lön.
- Vad olika roller med olika behörigheter innebär.
- Hur du registrerar tid på dig och kollegor.
- Hur du registrerar material.
- Hur du skapar fakturor utifrån registrerad tid och material.
- Hur du överföring tidsregistreringar till Fortnox Lön.
- Hur du kan ta ut statistik.

Course goal

När du har gått kursen så har du fått en genomgång om hur du arbetar med Fortnox Tid. och hur underlaget förs över både till Fortnox Fakturering samt till Fortnox lön.

Good to know

I utbildningen använder vi programmet Fortnox Tid.
Utbildningen är en inspelad version och ni kan därför inte ställa några frågor till läraren. Ni kan gå utbildningen flera gånger om ni önskar. Utbildningens längd är ca 43min.

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post utbildning@fortnox.se

Events
Tidredovisa i Fortnox

Price: 0 SEK

Kom igång med Fortnox
Allt för ditt företag – på ett ställe

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?
Här är paketen som gör det enklare att driva företag.

Nyheter

Det händer mycket på Fortnox. Häng med i vårt nyhetsflöde. Här hittar du pressmeddelanden, debattartiklar, produktnyheter och andra aktualiteter.

Fortnox Företagsguide
En kunskapsbank om företagande

För inspiration och kunskap till dig som står inför att starta nytt, eller vill ta ditt bolag till nästa nivå. Vi guidar dig genom företagets olika faser och utmaningar.