Inspelade utbildningar|Lön|

Fortnox lön personlig för anställda

Utbildningen är till för dig som är anställd och ska registrera närvaro eller frånvaro via Fortnox Lön personlig i Fortnox app. Utbildningen visar hur det ser ut när administratören har gjort alla grundinställningar. Utbildningen är inspelad och ni kan gå den när ni vill samt använda lösenordet för att ta del av utbildningen flera gånger.

Prerequisites

Inga.

Content

I utbildningen kommer du lära dig:

- Hur du registrerar närvaro och frånvaro i appen
- Hur du ser ditt lönebesked i appen.

Course goal

När du har gått kursen har du fått en genomgång i hur du arbetar i Fortnox app med Lön personlig.

Good to know

Inför användningen av lön personlig behöver er löneadministratör gör inställningar och lagt upp er som en användare för att få tillgång till appen.

Utbildningen är en inspelad version och ni kan därför inte ställa några frågor till läraren. Ni kan gå utbildningen flera gånger om ni önskar. Utbildningens längd är ca 5min.

Har du några frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss antingen via telefon 0470-78 50 00 eller via e-post utbildning@fortnox.se

Events
Fortnox lön personlig för anställda

Price: 0 SEK

Kom igång med Fortnox
Allt för ditt företag – på ett ställe

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?
Här är paketen som gör det enklare att driva företag.

Nyheter

Det händer mycket på Fortnox. Häng med i vårt nyhetsflöde. Här hittar du pressmeddelanden, debattartiklar, produktnyheter och andra aktualiteter.

Fortnox Företagsguide
En kunskapsbank om företagande

För inspiration och kunskap till dig som står inför att starta nytt, eller vill ta ditt bolag till nästa nivå. Vi guidar dig genom företagets olika faser och utmaningar.