Produktnyheter|Driva Företag|27 april 2020|Uppdaterad: 5 juli 2022

Nu blir det enklare att koppla tredjepartsprogram till Fortnox

Nu gör vi det ännu enklare att koppla ihop Fortnox med system och program från andra leverantörer. På Fortnox Marknadsplats får du som kund en översikt över alla program som går att koppla ihop med Fortnox. En ny teknisk lösning gör också aktiveringen av program enklare än tidigare.

Idag finns det över 400 stycken partner-applikationer hos Fortnox med olika typer av integrationslösningar, exempelvis kassasystem, webbshoppar och workflowsystem. Integrationslösningarna, det som i den nya marknadsplatsen nu heter partner-appar, gör att du får en fungerande automatiserad helhet mellan Fortnox och program från andra leverantörer.

Tack vare det behöver inte samma information registreras på flera olika ställen och du behöver inte heller riskera att någon information är inaktuell. Ett helt digitalt arbetssätt är viktigare än någonsin och grundtanken är enkel – mer styrka ihop med andra!
 

Enklare kopplingar

Hittills har användarna behövt aktivera de olika kopplingarna mellan programmen manuellt. Men nu har Fortnox utvecklat en funktion som gör att kopplingarna automatiseras. Nu väljer kunden den partner-app hon eller han vill ha och då startas aktiveringen mellan Fortnox och partner-appen automatiskt.

–Tillsammans med våra partners har vi förenklat det tekniska jobbet bakom kopplingar. Det innebär att våra kunder nu enklare kan aktivera integrationer – det blir verkligen ”one click-vänligt”, säger Johan Widenberg, partneransvarig på Fortnox.
 

Ny marknadsplats införs

Fortnox lanserar samtidigt en ny marknadsplats där användare kommer kunna lägga till Fortnox program, försäkringar och partner-appar. Intresset för ihopkopplade lösningar har vuxit och den nya marknadsplatsen underlättar både för den som vill koppla ihop system och för den som vill bygga nya. Användarna får nu enklare att aktivera partner-appar och kunden kan enklare se vilka lösningar som finns för dem. Idag har det varit en manuell hantering, men nu blir den mer automatiserad.

För att nå den nya marknadsplatsen behöver man vara inloggad i Fortnox program.

– Genom att skapa marknadsplatsen hoppas vi öka medvetenheten kring hur partner-appar kan hjälpa våra kunder med att effektivisera deras administration. Vi hoppas också att många får upp ögonen för partner-appar som de kanske inte upptäckt tidigare, eftersom man nu får en tydligare överblick och bättre information om dem.

Spana in Fortnox Marknadsplats (du behöver vara inloggad).

Läs mer om Fortnox partner-appar.

Kom igång med Fortnox
Allt för ditt företag – på ett ställe

Är du nystartad eller vill du byta till Fortnox?
Här är paketen som gör det enklare att driva företag.

Nyfiken på mer?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av nyheter, kunskap och inspiration.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande

Fortnox Företagsguide
En kunskapsbank om företagande

För inspiration och kunskap till dig som står inför att starta nytt, eller vill ta ditt bolag till nästa nivå. Vi guidar dig genom företagets olika faser och utmaningar.