Upptäck det digitala arbetssättet

Du håller just på att öppna upp
en värld av möjligheter

Visst vore det smidigt att samla allt som rör samarbetet med dina kunder på ett ställe - helt digitalt. Med Fortnox Byråpartner som samarbetsplattform jobbar du närmare dina kunder och blir deras viktigaste rådgivare. Precis som det ska vara i ett modernt samarbete.

I hjärtat finns det vi kallar för Digital byrå. Här har du stenkoll på dina kunder, uppdrag och allt som behöver göras. Smarta funktioner som effektiviserar allt som har med kundernas löpande ekonomi att göra. Så att du kan ta initiativet och blir företagens bästa partner.

Fortnox Byråpartner
Från
269
kr/mån
Beställ

Alltid uppdaterad

Med Fortnox Byråpartner får du som konsult tillgång till Digital byrå där du får överblick över alla löpande uppdrag och full koll på vad som behöver göras, tack vare en prioriterad att-göra-lista, automatiska notiser och påminnelser.

Obegränsat antal klienter

Du får fri tillgång till produkterna Bokföring, Fakturering, Lön, Offert & Order och Anläggningsregister för obegränsat antal klienter.

Digital PT och mycket mer

Ta del av utbildningar, events och en massa annat. Du kan också ta kostnadsfri hjälp av en Digital PT som hjälper dig att jobba ännu smartare och effektivare med dina kunder.

Bokföring

Smart bokföring som ger dig kontroll

Med Fortnox Bokföring kan du enkelt registrera verifikationer och leverantörsfakturor direkt i programmet. En mängd smarta funktioner underlättar arbetet med dina kunder, oavsett storlek på verksamhet eller mängden transaktioner.

Fakturering

Ta betalt var och när du vill

I Fortnox Fakturering är det enkelt att skapa och skicka fakturor via post, e-post eller som e-faktura. Du får en tydlig bild över vilka fakturor som är betalda och vilka som inte är det. Inbetalningar kan registreras automatiskt via fil från banken.

Lön

Komplett och enkel lönehantering

Fortnox Lön gör det enkelt att sköta dina kunders löneadministration, med allt från lönebesked och arbetsgivardeklarationer på individnivå till statistikrapportering.

Offert & Order

Offertprogram och orderprogram i ett

Med Fortnox Offert & Order skapar du enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra, och som även kan kopplas till faktureringen.

Anläggningsregister

Helt digitalt anläggningsregister

Fortnox Anläggningsregister är designat för att snabbt ge en överblick över dina kunders tillgångar, inventarier, garantisedlar och avskrivningar via ett tydligt och enkelt register. Dessutom överförs avskrivningarna automatiskt till bokföringen.

Byt till Fortnox

Vill du också
byta till Fortnox?

Att byta till Fortnox går både snabbt och enkelt. Vi ser till att du får med dig all nödvändig bokföringsdata från ditt tidigare ekonomisystem.

Oavsett om du vill flytta över enskilda kunder eller hela din byrå så hjälper vi dig, helt kostnadsfritt.

Digital byrå

Verktyget som ger stenkoll

I hjärtat av Fortnox finns det smarta verktyget Digital byrå. Här kommunicerar du direkt med dina kunder och kollegor, skapar aktivitetslistor och får hjälp att prioritera bland uppgifterna.

Digital byrå är helt enkelt klistret som får allting att hänga ihop, och hjälper dig få överblick och järnkoll på vad som ska göras. Anpassa Fortnox helt efter just ditt arbetssätt och skapa det perfekta samarbetet med din kund.

Custom Icon
Skapa tjänster som blir en aktivitetslista
Med Fortnox aktivitetslista får du bättre koll samt hjälp med vad som behöver prioriteras.
Custom Icon
Smidig kommunikation
Kommunicera enkelt och smidigt med dina kollegor och kunder direkt i Fortnox.
Custom Icon
Skräddarsy ditt Fortnox
Anpassa Fortnox så att det passar dig, din byrå och ert sätt att samarbeta med era kunder.
Fortnox Byråpartner
Från
269
kr/mån
Beställ

Därför väljer redovisningskonsulterna Fortnox

Fortnox är väldigt modernt och det känns som att man kommer in i framtiden, om man jämför med andra system jag använt.

Philip

Delägare, Get Raw

Det är något av en dröm att kunna samla allt hos en leverantör.

Thobias Granström

Techonomic

Allt för byrån

En plattform att växa i

Vi har samlat allt som gör att företag och redovisningsbyråer kan bli framgångsrika tillsammans. Från löpande bokföring, avstämning och månadsbrev till årsredovisning, bokslut och skatt. Dessutom finns ett helt ekosystem av integrationer som går att koppla på.

Hela räkenskapsåret på ett ställe

Fortnox Bokslut & Skatt gör jobbet med period- och årsavslut mycket smidigare, samtidigt som det ger dig mer kontroll över hela processen.

Produkter för alla behov

I Fortnox finns oändliga möjligheter i en och samma plattform. Upptäck vårt heltäckande utbud med allt från smidiga finansieringstjänster till lagerprogram.

Smarta integrationer som sparar tid

Skräddarsy ditt Fortnox med funktionerna som just din byrå behöver. Med integrerade system får du en helhet där alla delar samarbetar med varandra.

Få svar på alla dina frågor

Är du nyfiken på hur Fortnox kan hjälpa dig att samarbeta effektivare och skapa nya affärer? Kanske jobbar du redan med ett annat system och vill veta vad det skulle innebära att byta till Fortnox? Hör av dig så svarar vi på alla dina frågor.

Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande