Finansiella Tjänster

Bättre växtkraft i din verksamhet

Vi vet att en företagares vardag snabbt kan förändras. Oavsett om du behöver pengar direkt eller på sikt, erbjuder vi finansiella tjänster som hjälper dig att utveckla företaget och öka likviditeten. Våra tjänster ger dig som företagare möjlighet att agera när du behöver. Ett enkelt sätt är att till exempel att sälja eller belåna dina fakturor för att snabbt få in pengar på kontot.

Vi erbjuder även ett flexibelt företagslån om du exempelvis behöver finansiera en investering. Du kan låna upp till 2 miljoner kronor i så länge som 48 månader, helt utan dolda avgifter eller krångliga krav.

  • Vi hjälper dig med:

  • Pengar på kontot snabbt
  • Finansiering av investeringar
  • Tillfälliga likviditetsbehov

Smarta finansieringstjänster till ditt företag

Det finns flera sätt att öka ditt kassaflöde. Här är våra tjänster som löser det snabbt och enkelt.

Vill du ha mer information eller ansöka om någon av våra finansiella tjänster?
Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss.

Fakturaköp

Sälj dina fakturor - få betalt direkt utan risk

Genom att sälja dina fakturor till oss behöver du inte vänta på att dina kunder ska betala – istället kommer pengarna in på ditt konto redan nästa bankdag. Det innebär en omedelbart bättre betalnings- och investeringsförmåga, och du slipper oroa dig för när – och om – du får betalt från dina kunder. För varje såld faktura får du tillbaka hela fakturabeloppet minus en avgift som presenteras tydligt på förhand innan du säljer fakturan.

Bra att veta:

Du väljer själv hur många fakturor du vill sälja. Inga dolda kostnader.

Skapa din faktura

Du skapar din faktura i Fortnox Fakturering.

Skicka via Fakturaköp

Du väljer sedan att skicka via Fakturaköp på det sätt som du föredrar. Antingen som post, e-post eller e-faktura.

Pengar på kontot direkt

Du får det finansierade beloppet utbetalt, minus avgiften, inom 24 timmar.

Betald och bokförd

Betalningen prickas automatiskt av i din bokföring. Klart!

Företagslån

När du behöver låna pengar snabbt

Capcito – ett schysstare företagslån

Capcitos Företagslån är det enkla sättet att låna pengar. Du kan låna upp till 2 miljoner kronor i så länge som 48 månader, helt utan dolda avgifter eller krångliga krav.

Vi hjälper ditt företag att stärka kassan enligt dina unika behov – oavsett om du vill investera i tillväxt eller täcka tillfälliga kostnader. Du ansöker enkelt med Mobilt BankID och får besked inom 24 timmar, varefter lånet kan betalas ut direkt.

Priset sätts individuellt, och det kostar ingenting att lösa lånet i förtid. Om du delar din bokföringsdata i Fortnox med Capcito, får du ett lägre pris och en smidigare upplevelse med automatisk bokföring.

Ansök hos Capcito

En del av Fortnox

Sedan 1 december 2021 är Capcito en del av Fortnox. Du kan ta del av Capcitos företagslån även om du inte är Fortnox-kund.

Fortnox Fakturering

Våra finansiella tjänster används tillsammans med Fortnox Fakturering.

Läs mer om Fakturering

99
kr/
mån

Jag är intresserad!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort


Genom att kontakta Fortnox kommer dina personuppgifter behandlas enligt Fortnox Integritetsmeddelande.

Fnox_finans_logo2.png

Fortnox Finans är en del av Fortnox. Vi erbjuder faktureringslösningar och finansiella tjänster som underlättar företagarens vardag med automatiserade processer. Vi kan hjälpa dig med Fakturaservice, då vi skickar fakturan åt dig, ser till att pengarna kommer in på kontot och bokför sedan inbetalningen. Vi erbjuder också fakturabelåning och fakturaköp, samt företagslån för dig som behöver snabb hjälp att finansiera exempelvis en investering.