Fastighet

Smart koppling: Atlas Nest

Atlas Nest icon

Atlas Nest

Atlas Nest main image

Atlas Nest är en fastighetsportal som skapar enkelhet för små och stora fastighetsägare och garanterar nöjda boende. Priset är 30 kronor per lägenhet och månad exklusive moms.

About Atlas Nest

Atlas Nests fastighetsportal är en digital plattform för fastighetsägare, samt en enkel och användarvänlig app för de boende. Vårt mål är att samla och effektivisera så mycket som möjligt av fastighetsägarens vardag i ett och samma system. Allt för att förenkla och sänka de administrativa kostnaderna för fastighetsägaren. I fastighetsportalen finns även ett inbyggt fastighetssystem.

Vi erbjuder våra kunder en varumärkesanpassad portal helt efter våra kunders grafiska design och logotyp. Vi kan enkelt koppla portalen till er hemsida tex. via ”Mina sidor”.

This is how the connection with Fortnox works

Tjänsten innebär att Atlas Nest levererar allt inom kommunikation, information och avisering samt betalning åt kunden. Betalningsinformation och bokföringsunderlag överförs automatiskt in till kundens bokföringsprogram i Fortnox.

I Fortnoxs lösning för fastighetsägare har Atlas Nest och Fortnox utvecklat ett smart och enkelt helhetssystem till fastighetsägarna.

Efter ni har aktiverat Atlas behöver ni kontakta oss för att börja lägga upp era lägenheter.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.