Smart koppling: Shopify Pro

Shopify Pro icon

Shopify Pro

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Förenkla och effektivisera med Shopify Pro

En integration som automatiskt sköter den löpande bokföringen av försäljning via Shopify, genom att skapa samlingsverifikationer/likt dagskasserapporter i Fortnox baserat på Shopify Payments avräkningsnotor.

Shopify Pro är speciellt utvecklat för bolaget som har en högre ordervolym, frekventa inbetalningar (ofta dagligen) och är, eller planerar att vara momsregistrerade i flertal länder. Kopplingen passar de som inte vill ha in kunder och kundfakturor i Fortnox kundreskontra (oftast finns ett externt affärssystem eller webbutik som hanterar det alldeles utmärkt), utan endast önskar sköta den löpande bokföringen med samlingsverifikat.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

  • Varje gång shopify genererar en Payout kommer integrationen skanna av samtliga ordrar i avräkningsnotan.

  • Därefter skapar den ett samlingsverifikat per dag per land för all försäljning under den perioden, och bokför detta i Fortnox Bokföringsmodul.

  • Slutligen skapar kopplingen ett samlingsverifikat för utbetalningstillfälle tsom redovisar Shopify's transaktionsavgifter, fiktiv omvänd moms på avgifterna samt nettoutbetalt belopp till banken.

Läs mer på Automatisera Mera's hemsida

Varför välja Automatisera Mera?

  • Fortnox största integrationsleverantör med över 45 integrationer producerade
  • Smarta kopplingar till humana priser
  • Avlasta redovisningsekonomen och spara på redovisningskostnader
  • Snabb och kunnig support
  • Skarpast i branschen på bokföringsautomatisering

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.