E-handel

Smart koppling: Stripe Basic-AutomatiseraMera

Stripe Basic-AutomatiseraMera icon

Stripe Basic-AutomatiseraMera

Stripe Basic-AutomatiseraMera main image

Stripe Basic sköter avstämningen av Stripe utbetalningar, betalmarkerar existerande kundfakturor i Fortnox samt redovisar för Stripe avgifter automatiskt.

Om Stripe Basic-AutomatiseraMera

Stripe Basic kan användas av alla bolag som tar betalt via Stripe och har en koppling mellan sin webbutik och Fortnox som skapar kundfakturor i Fortnox.

Stripe Basic skannar dagligen bolagets Stripe och Fortnox konto. Med hjälp av matchningsalgoritmer matchar kopplingen Stripe inbetalningar med existerande kundfakturor i Fortnox och betalmarkerar dessa, samt konterar för Stripes transaktionsavgifter.

Fakturainbetalningen bokförs på valfritt balanskonto, t.ex 1528. Ett verifikat i valfri verifikationsserie skapas som lyfter bankinbetalningen från 1528 till 1930.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Funktioner:

  • Betalmarkerar kundfakturor

  • Konterar för Stripe transaktionsavgifter

  • Stödjer krediter

  • Stödjer alla valutor

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.