E-handel

Smart koppling: Stripe Basic-AutomatiseraMera

Stripe Basic-AutomatiseraMera icon

Stripe Basic-AutomatiseraMera

Stripe Basic-AutomatiseraMera main image

Stripe Basic sköter avstämningen av Stripe utbetalningar, betalmarkerar existerande kundfakturor i Fortnox samt redovisar för Stripe avgifter automatiskt.

Om Stripe Basic-AutomatiseraMera

Stripe Basic kan användas av alla bolag som tar betalt via Stripe och har en koppling mellan sin webbutik och Fortnox som skapar kundfakturor i Fortnox.

Stripe Basic skannar dagligen bolagets Stripe och Fortnox konto. Med hjälp av matchningsalgoritmer matchar kopplingen Stripe inbetalningar med existerande kundfakturor i Fortnox och betalmarkerar dessa, samt konterar för Stripes transaktionsavgifter.

Fakturainbetalningen bokförs på valfritt balanskonto, t.ex 1528. Ett verifikat i valfri verifikationsserie skapas som lyfter bankinbetalningen från 1528 till 1930.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Funktioner:

  • Betalmarkerar kundfakturor

  • Konterar för Stripe transaktionsavgifter

  • Stödjer krediter

  • Stödjer alla valutor

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar