Betallösningar/Betalväxlar

Smart koppling: Svea Basic-Automatisera Mera

Svea Basic-Automatisera Mera icon

Svea Basic-Automatisera Mera

Svea Basic-Automatisera Mera main image

Denna koppling lämpar sig för bolaget som har en integration som importerar in ordrar till ekonomiprogrammet, och har behov av att betalmarkera ordrarna/kundfakturorna som finns i Fortnox utifrån betalväxelns utbetalningar.

About Svea Basic-Automatisera Mera

Vid utbetalning från Svea kommer fakturainbetalningen i ekonomiprogrammet bokföras på valfritt balanskonto, t.ex 1528 för varje betald order. Ett verifikat i valfri verifikationsserie skapas sedan som lyfter klumpsumman från 1528 Kredit till valfritt utbetalningskonto (exempelvis 1930) Debet vid bankinbetalningen. Detta håller 1930 företagskonto städat och enkelt att stämma av, samtidigt som det ger god spårbarhet för varje order i avstämning/mellankontot 1528. Matchningsparametrar är på summa och ordernummer.

This is how the connection with Fortnox works

Funktioner:

  • Bokför Kundfakturor

  • Betalmarkerar kundfaktura eller order

  • Konterar för Svea's avgifter + moms för avgifterna

  • Skapar samlingsverifikation för klumpsumma utbetald till bank

  • Stödjer alla valutor

  • Stödjer krediter

För kreditmatchning krävs det att det finns en kreditfaktura i ekonomiprogrammet som matchar uppgifterna i Svea's avräkningsnota.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.