Smart koppling: Cling

Cling icon

Cling

4.7(7 st)
26-50 företag använder

E-signering som stänger fler affärer

Skicka offerter & avtal som får dina kunder att säga wow! Med Cling kan du skicka webbaserade dokument som ser bra ut oavsett vilken enhet de visas på. Visa att ditt företag är i framkant genom att erbjuda dina kunder den bästa möjliga köpupplevelsen

Med Cling kan du skapa, skicka & samla signaturer i ett och samma system. Få juridiskt bindande signaturer med BankId. Använd vårt prisbelönade redigeringsverktyg för att skapa imponerande dokument.

Till skillnad från en statisk PDF kan du med Clings webbaserade tjänst skapa helt responsiva dokument med funktioner som hjälper dig att stänga fler affärer.

Fånga dina kunders uppmärksamhet genom att lägga till videoinnehåll. Eller öka er försäljning genom att erbjuda tilläggsalternativ på dokumentet som din kund direkt kan ta del av.

Upptäck alla möjligheter på cling.se

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Är du trött på att manuellt fylla i kunder, artiklar och priser från dina offerter och avtal? Låt den här Cling - Fortnox integrationen göra grovjobbet åt dig. Genom att integrera Cling med Fortnox kan du med ett knapptryck konvertera dina e-signerade offerter och avtal till fakturor i Fortnox. Kunder, artiklar och priser hänger automatiskt med.

Läs mer på Cling's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.