Smart koppling: Contrl

Contrl icon

Contrl

5.0(2 st)
0-25 företag använder

Affärssystemet för småföretagare

Contrl är det affärssystemet för småföretagare som vill ha flexibilitet och enkelhet samlat under samma tak. Med tjänster som kassa, webbshop och personal erbjuder det skräddarsydda lösningar. Vi är bokföringsbyråns favorit!

En sömnlös integration mellan Contrl och Fortnox. Försäljning, lager, tidregistering är integrationer som Contrl tar hand om.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Med vår sömlösa integration till Fortnox blir hanteringen av kassaförsäljning och backoffice-smidigt. Dagsavslut och kassaförsäljning synkroniseras automatiskt för enkel bokföring. Order från backoffice överförs direkt för effektiv fakturering. Dessutom kan personal från Fortnox enkelt registrera arbetstid i Contrl för att skapa lönefiler med precision och effektivitet. En komplett lösning för en smidigare och mer effektiv verksamhet.

Läs mer på Contrl's hemsida

Upplev tryggheten genom Contrl

  • För dig som säljer enkla eller bokningsbara artiklar
  • Molnbaserad kassa utan krav på kostsam hårdvara
  • Integrerad webbshop med kundupplevelsen i fokus
  • Få koll när det är dags att gasa eller bromsa din personal
  • Byråvy för redosvisningskunsulter som hanterar flera bolag

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.