Smart koppling: Eiko

Eiko icon

Eiko

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Eiko - Fortnox integration

Eiko låter dig automatisera och analysera din data, skapa fantastiska visualiseringar och upptäcka dolda insikter på några minuter. Du kan fokusera på din kärnverksamhet istället för att bygga och förvalta ett dyrt analyssystem.

Gå bortom enkla ekonomiska rapporter, låt Eiko skapa värde av all er data. Med Eikos integration till Fortnox kan du som kund följa skräddarsydda analyser och ekonomiska utfall visualiserade i en användarvänlig plattform.

Exempel på vad man kan analysera och följa :

  • Resultat- och balansräkning

  • Kassaflöde och nyckeltal

  • Budget och prognos

  • Personakostnader

  • Uppföljning på önskad nivå

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Eikos integrering mot Fortnox är skapad för att på ett snabbt och enkelt sätt koppla upp all er verksamhets data mot vår plattform.

Via vår onbaordingsprocess säkertsställer vi också att ni som kund får leverans efter era affärsbehov.

Hela din verksamhet i Eiko-molnet. Vi hämtar och analyserar all information som är viktig för er, önskar ni att koppla upp fler affärssystem för ännu djupare insikt? Ingen fara, vi fixar det.

Läs mer på Daana AB's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.