Smart koppling: DBT Capital AB

DBT Capital AB icon

DBT Capital AB

0.0(0 st)
0-25 företag använder

Skräddarsydd finansiering för tillväxtbolag

DBT Capital hjälper företag inom alla branscher att växa med hjälp av skräddarsydd finansiering. Vi tror på transparens och enkelhet och erbjuder en smidig låneprocess, där du som kund får en personlig kontaktperson.

DBT Capital erbjuder:

Företagslån: När du behöver ett lån i spannet 3–35 miljoner. Den längre återbetalningstiden på upp till fem år ger ditt företag utrymme att växa. Med fasta räntor och tydliga återbetalningsplaner har du alltid koll på vad du behöver betala och när.

Företagskredit: En flexibel kreditlina på 2–10 miljoner som hjälper dig att hantera korta likviditetsbehov på resan mot att förverkliga din vision. Du har full kontroll och betalar bara för det du använder. Vår företagskredit är ett tydligt och mer kostnadseffektivt alternativ till bankernas checkkredit.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Tack vare vår integration med Fortnox, kan du som kund enkelt dela din aktuella bokföringsdata med oss. Efter det kan våra handläggare ge dig ett aktuellt lånebeslut som är skräddarsytt för just din verksamhet

• Via integrationen har du som kund möjlighet att dela den redovisningsdata vi efterfrågar

• I samband med din ansökan blir du tilldelad en personlig kontaktperson – som finns med från start till mål

• Ansök idag och få besked inom en vecka

Läs mer på DBT CAPITAL AB's hemsida

Skräddarsydd finansiering för tillväxtbolag

  • Långsiktig finansiering för högre tillväxt
  • Tydlig prissättning och villkor
  • Digital ansökan - 5x snabbare än banken

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.