Leverantörsfaktura-scanning | Attest

Smart koppling: DIDITRA DAS

DIDITRA DAS icon

DIDITRA DAS

DIDITRA DAS main image

DIDITRA DAS är dokumentautomationssystem utvecklat i Microsofts 365 baserat på SharePoint. Vi har anpassad systemet som får kraft ifrån Microsoft AI och maskininlärning för att skapa en säker applikation för hantering av leverantörsfakturor.

About DIDITRA DAS

DAS är ett automationssystem utvecklat i Microsofts 365, ekosystemet baserat på SharePoint Online. Eftersom hela systemet byggdes på Microsoft egna servrar kommer all information behandlas av Microsoft. Microsofts egna ingenjörer står för säkerhet och underhållning av systemet.

Användare bör ha en av följande licenser: Office 365 E1/E2/E3/ F3 /A1/A3/A5, Microsoft 365 Business Basic/Standard/Premium /F3/E3/E5, eller Dynamics 365 licens. Lösningen kan även köras i er verksamhets M365 miljö om ni önskar.

This is how the connection with Fortnox works

DIDITRA DAS hämtar

  • Leverantörsregister

  • Kontoplan

  • Kostnadsställen

  • Projekt

DAS kan hämta fakturorna med olika sätt från olika källor. Inkommande fakturor tolkas och placeras i DAS portalen för att attesteras och konteras automatiskt enligt definierad uppsättning. Efter registrering i Fortnox skickas resultatet tillbaka till DAS och fakturan markeras med bokföringsuppgifter.

Automatisk, snabbt och enkelt.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.