Bokningssystem

Smart koppling: EasyPractice

EasyPractice icon

EasyPractice

EasyPractice main image

Med Fortnox och EasyPractice kan du snabba upp din redovisningsprocedure!

About EasyPractice

EasyPractice är ett system som hjälper dig med dina administrativa uppgifter. Oavsett om det är fakturering, journalföring eller betalning så är det något vi enkelt och säkert kan hjälpa dig med. Vi har också en hel del funktioner och integrationer som går utöver ett vanligt bokningssystem. De allra flesta appar är gratis, medan ett fåtal har ett månadspris. Du är därför fri att skräddarsy ditt egna system med de funktioner som din klinik behöver – oavsett om det är onlinebokning, online patientjournal eller ekonomisk översikt.

This is how the connection with Fortnox works

EasyPractice integration med Fortnox gör det möjligt för användarna att synkronisera kunder, tjänster och gör det enkelt att fakturera kunder. Med Fortnox och EasyPractice kan du påskynda din redovisningsprocedur! När du kopplar ihop EasyPractice med Fortnox överförs dina klienter, tjänster och fakturor som du skapar i EasyPractice automatiskt till Fortnox. Integration ser till att dina kunder alltid är uppdaterade med Fortnox. När du uppdaterar en klient i EasyPractice uppdateras den automatiskt i Fortnox.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.