Smart koppling: EasyPractice

EasyPractice icon

EasyPractice

2.3(3 st)
0-25 företag använder

EasyPractice med Fortnox

Med Fortnox och EasyPractice kan du snabba upp din redovisningsprocedure!

EasyPractice är ett system som hjälper dig med dina administrativa uppgifter. Oavsett om det är fakturering, journalföring eller betalning så är det något vi enkelt och säkert kan hjälpa dig med. Vi har också en hel del funktioner och integrationer som går utöver ett vanligt bokningssystem. De allra flesta appar är gratis, medan ett fåtal har ett månadspris. Du är därför fri att skräddarsy ditt egna system med de funktioner som din klinik behöver – oavsett om det är onlinebokning, online patientjournal eller ekonomisk översikt.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

EasyPractice integration med Fortnox gör det möjligt för användarna att synkronisera kunder, tjänster och gör det enkelt att fakturera kunder. Med Fortnox och EasyPractice kan du påskynda din redovisningsprocedur! När du kopplar ihop EasyPractice med Fortnox överförs dina klienter, tjänster och fakturor som du skapar i EasyPractice automatiskt till Fortnox. Integration ser till att dina kunder alltid är uppdaterade med Fortnox. När du uppdaterar en klient i EasyPractice uppdateras den automatiskt i Fortnox.

Läs mer på EasyPractice's hemsida

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.