Fastighet

Smart koppling: Enkla Fastigheter

Enkla Fastigheter icon

Enkla Fastigheter

Enkla Fastigheter main image

Enkla Fastigheter hjälper dig administrera dina fastigheter, tillhandahåller verktyg och hjälper dig automatisera delar av ditt arbetsflöde.

About Enkla Fastigheter

Genom att samla all information på ett ställe får du kontroll över ditt fastighetsbestånd, dina hyresgäster och hur det går för din verksamhet. Du ser enkelt alla fastigheter, lokaler, lägenheter och parkeringar som ingår i ditt bestånd och du kan initiera en uthyrning direkt i systemet, inklusive avtalshantering.

Hyresgästen har tillgång till en “mina sidor” där hen kan se sitt hyresavtal, hyresavier eller skicka felanmälningar samt frågor till hyresvärden. Som hyresvärd tar du emot dessa ärenden direkt i systemet och de är givetvis kopplade till aktuellt hyresobjekt och hyresgäst.

This is how the connection with Fortnox works

Med hjälp av Enkla Fastigheter och Fortnox kan du automatisera hyresavisering, bokföring och få en tydlig överblick så du kan lägga ditt fokus där det behövs.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.