E-handel

Smart koppling: Enklakassan

Enklakassan icon

Enklakassan

Enklakassan main image

Med Enklakassan får du mer tid över för att fokusera på kärnverksamheten. Med Fortnox integrationen i Enklakassan aktiverad sköts bokföringen från försäljningen helt automatiskt. Enklakassan, världens bästa app för att hantera och administrera swish

Om Enklakassan

Enklakassan är ett kassasystem för fysisk försäljning i butik. Enklakassan fungerar även som distansförsäljning genom den unika lösningen med att skapa en länk till din fysiska butikskassa som enkelt kan distribueras via sms eller mail. Länka kan även skrivas ut som en QR kod eller publiceras på din sociala nätverkssida. För dig som har företag och säljer med Swish. Enklakassan kan agera som ett komplement till ditt befintliga kassasystem eller kan fungera som ett helt enskilt eget kassasystem.

Så fungerar kopplingen med Fortnox

Enklakassan integrerad med Fortnox bokför automatiskt intäktskonton, momskonton och företagskonton. Du väljer själv om du vill göra redovisning veckovis, månadsvis eller årsvis. För att integrera med Fortnox välj Fortnox under bokföringsmenyn i Enklakassan. Följ därefter instruktionerna som ges via Fortnox. Det är enkelt att komma igång då all funktionalitet är förberedd i appen.

Minimera risken för fel

Integrationslicensen ingår i våra paket för företagare, så att du kan underlätta ditt företagande genom att koppla externa system till Fortnox.

Men hur går det till? Jo, systemen skickar information – till exempel underlag för bokföringen och faktureringen – mellan varandra. Du slipper dubbelregistrering och sparar tid. Och inte minst: du minimerar risken för fel.

Grafik som visar hur integrationer till Fortnox fungerar