E-handel

Smart koppling: Enklakassan

Enklakassan icon

Enklakassan

Enklakassan main image

Med Enklakassan får du mer tid över för att fokusera på kärnverksamheten. Med Fortnox integrationen i Enklakassan aktiverad sköts bokföringen från försäljningen helt automatiskt. Enklakassan, världens bästa app för att hantera och administrera swish

About Enklakassan

Enklakassan är ett kassasystem för fysisk försäljning i butik. Enklakassan fungerar även som distansförsäljning genom den unika lösningen med att skapa en länk till din fysiska butikskassa som enkelt kan distribueras via sms eller mail. Länka kan även skrivas ut som en QR kod eller publiceras på din sociala nätverkssida. För dig som har företag och säljer med Swish. Enklakassan kan agera som ett komplement till ditt befintliga kassasystem eller kan fungera som ett helt enskilt eget kassasystem.

This is how the connection with Fortnox works

Enklakassan integrerad med Fortnox bokför automatiskt intäktskonton, momskonton och företagskonton. Du väljer själv om du vill göra redovisning veckovis, månadsvis eller årsvis. För att integrera med Fortnox välj Fortnox under bokföringsmenyn i Enklakassan. Följ därefter instruktionerna som ges via Fortnox. Det är enkelt att komma igång då all funktionalitet är förberedd i appen.

Vad är integrationer?

Kraften av två system – som jobbar som ett

Att integrera ett externt system till ditt ekonomisystem ger ett sömlöst flöde. Hur? Jo, systemen skickar information – till exempel bokföringsunderlag och faktureringsunderlag – mellan varandra så att du slipper dubbelregistrering. Du sparar tid och minimerar risken för fel.

Kom igång med något av våra programpaket – då kan du koppla externa system till Fortnox och underlätta ditt företagande.